BRAVO, MOMCI Srbija osvojila Kup Rosarija

09:21 | 01-06-2024

Ostali sportovi 0

Muška seniorska reprezentacija Srbije trijumfovala je u drugoj prijateljskoj utakmici protiv Argentine u okviru priprema za drugu sedmicu Lige nacija i osvojila Kup Rosarija. Srbija je rano jutros po našem vremenu, pred 6.000 gledalaca u dvorani Njuels Old Bojs u Rosariju, savladala Argentinu 3:1 (21:25, 25:17, 28:26, 25:19), posle 104 minuta igre.

Odbojkaši

Kao što je i najavio Igor Kolaković, Orlovi su igrali u drugačijem sastavu u odnosu na prvu utakmicu i bili još bolji, uz podatak da su svi igrači dobili priliku i odigrali ukupno osam setova protiv bronzane selekcije sa Olimpijskih igara u Tokiju. 

Seniori Srbije će iz Argentine otputovati u Kanadu, večeras u 21.25 časova po našem vremenu letovima iz Buenos Airesa preko Sao Paula do Montreala.

Srbija će u Otavi igrati na turniru druge sedmice Lige nacija 2024. od 4. do 9. juna.

Srbija će prvi meč u Kanadi odigrati u sredu protiv Holandije, drugu će odigrati u subotu protiv SAD, a treću u protiv Argentine u nedelju. Četvrti meč u Otavi odigraće protiv Kanade, domaćina turnira, u noći između nedelje i ponedeljka. U Kanadi će još igrati i Italija, Francuska i Kuba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading