SRBINA TERAJU IZ MAĐARSKE Doneo im duplu krunu, igrao četvrtfinale Lige šampiona, a navijači izašli na ulice da ga oteraju iz kluba

09:16 | 07-06-2024

Ostali sportovi 0

Srpski stručnjak pred smenom.

Momir Ilić

Nekadašnji reprezentativac Srbije i legendarni rukometaš Momir Ilić nalazi se pred smenom u čuvenom Vespremu nakon što navijači žele njegovu ostavku.

Iako je doneo Vespremu ove sezone duplu krunu, veliki broj navijača okupio se isped dvorane da protestvuje protiv njega i rukovodstva kluba.

Čak 500 navijača se skupilo ispred "Vesprem arene", ćak su i pokrenuli peticiju na internetu za smenu Ilića i rukovodstva kluba, a prvi potezi su napravljeni. Izvršni direktor ekipe Zoltan Čik je odstupio sa funkcije i zameniće ga Čaba Barta koji je prethodno bio predsednik rukometnog kluba Đer.

 

 

Legendarni levi bek naše reprezentacije igrao je za Vesprem od 2013. do 2019. godine, a onda je odmah seo na klupu kluba. Pošto je 2021. preuzeo prvi tim od tada je nanizao dve uzastopne titule šampiona Mađarske i tri kupa, ali navijačima to nije dovoljno. Posle ispadanja ekipe od Olborga u četvrfinalu Lige šampiona traže se smene.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading