POSTOJI ŠANSA ZA PLASMAN NA OI "Orlovi" poraženi u Ligi nacija, Amerikanci srušili Srbiju

08:15 | 08-06-2024

Ostali sportovi 0

Odbojkaši Srbije pretrpeli su novi poraz u Ligi nacija. U zanimljivom meču u Otavi, selekcija Sjedinjenih Američkih Država je slavila sa 3:1 (23:25, 25:15, 25:23, 25:14)

app

U zanimljivom meču u Otavi, selekcija Sjedinjenih Američkih Država je slavila sa 3:1. 

S obzirom na visok rang rivala, izabranici Igora Kolakovića izgubili su svega 2.26 bodova na rang listi, pa i dalje drže mesto koje vodi na Olimpijske igre.

Srbija trenutno u poretku ima 4.25 poena više od prvog konkurenta Kube – koja je posle Holandije, izgubila i od Italije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NEVIĐENI SKANDAL Navijačici ispale grudi usred TV prenosa, islamisti burno reagovali, a ona obrisala profile na mrežama (VIDEO)

U srpskom timu Luburić je osvojio 18, Perić 17, Ivović 14 poena. Ostali su bili daleko slabiji, Podraščanin je stigao do pet, Krsmanović, Jovović, Atanasijević i Nedeljković do dva. U pobedničkom timu prednjačili su Džeške sa 19, Anderson i Defalko sa po 16 i Averil sa 12 poena.

Srbiju ovaj poraz nije mnogo koštao što se tiče FIVB rang liste, merodavne za raspodelu poslednjih mesta za Olimpijske igre. Orlovis u izgubili samo 2,26 bodova, pa su ostali ispred Kube, Kanade i Holandije.

Naredni duel Srbija će odigrati protiv Argentine, u noći između subote i nedelje, od 2 časa po srpskom vremenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading