MANDIĆ BLISTA POSLE POBEDE San postao java, sad sanjam medalju u Parizu

10:44 | 08-06-2024

Ostali sportovi 0

Jedan san je postao java, a sada sanjam medalju u Parizu. Moramo da budemo skromni, da idemo korak po korak, rekao je srpski vaterpolista Dušan Mandić nakon trijumfa Ferencvaroša u Ligi šampiona - ističe vaterpolista Dušan Mandić

Dušan Mandić
ATA Images

Mandić je bio najzaslužniji za pobedu u finalu završnog turnira na Malti protiv dugogodišnjeg šampiona Pro Reka (12:11) sa četiri pogotka i sjajnom blokadom u odbrani u finišu meča. 

Prethodno, u polufinalu je sa pet pogodaka iz igre i golom u penal seriji "vratio dugove" Novom Beogradu (18:17). 

- Ovu noć ću pamtiti do kraja života. Kako je utakmica odmicala igrali smo sve bolje i bolje, doveli smo tim kakav je Reko u jako težak položaj. Italijani su morali da jure prednost, uspeli smo da se izborimo do kraja, uspeli smo da ostvarimo cilj, rekao bih i san, kako naš, tako i navijača koji su zaista u grupi najboljih na svetu - istakao je Mandić za Sport klub.

PAO JE VELIKAN Ferencvaroš je novi prvak Evrope

Sledi mala pauza, pa se okrećem reprezentaciji i Olimpijskim igrama, rekao je Mandić, koji u bogatoj riznici trofeja ima tri u Ligi šampiona, kao i dva olimpijska zlata.

- Moramo da verujemo, moramo da se poštujemo međusobno, moramo da gledamo pre svega u svoje dvorište, a zatim da se upustimo u borbe u Parizu - poručio je Mandić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading