NIJE ME BIRGA ZA TAKVE LJUDE Naš najbolji MMA borac zagrmeo, dosta mu je prozivki

10:21 | 13-06-2024

Ostali sportovi 0

Naš MMA borac, Aleksandar Rakić rešio je da se oglasi

rakic
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Rakić je u Las Vegasu izgubio od Čeha, Jiržija Prohaske tehničkim nokautom u drugoj rundi.

- Nije me briga za ljude koji me ne podržavaju i koji nisu uz mene. Ti komentari me ne zanimaju jer ti ljudi nisu uradili ništa u svojim životima i mogu samo da ostavljaju glupe komentare. Mislim da sam se dobro borio. Znate, ovo je UFC, može da se dogodi da imate dobar nastup i da izgubite. Ništa ozbiljno se neće promeniti, osim što se možda nećete boriti za jednako visok plasman. Sada moram više da radim, ali ja sam u UFC, najboljem takmičenju na svetu, tako da su ti komentari nevažni - poručio je Rakić.

Nastavio je u istom ritmu.

- Znam koliko vredim i zna kako radim, a borio sam se protiv drugorangiranog izazivača na svetu, a sada je čak i prvi. To je najviši nivo. To je kao da govorimo o Ligi šampiona, Mesiju protiv Ronalda, samo u svetu borilačkog sporta. Mogu da čujem svačije mišljenje i razumem ako neko ima poštovanja. Međutim, ako nemate poštovanja, onda ne odgovaram nikome jer znam da ne bi preživeli 20 sekundi u tom kavezu. Čak i da je Habib Nurmagomedov nastavio da se takmiči, i on bi u nekom trenutku izgubio. Da se Džon Džons bori češće, došao bi trenutak kada će izgubiti. To je borba i svašta može da se dogodi, ne pobedi uvek bolji borac.

Srbin tek očekuje velike stvari.

- U svojoj UFC karijeri sam imao dvet borbi, a od toga sam imao sedam rangiranih protivnika. Petorica su bili nekadašnji izazivači za pojas, a dvojica bivši šampioni. Zaista sam ponosan na to, ali to naravno nije kraj. Još mnogo toga moram da ostvarim, bilo je mnogo problema sa kontinuitetom. Pauza od dve godine je bila dugačka. Znam da ću se ponovo boriti sa Prohaskom, to sam mu i rekao odmah posle borbe u kavezu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading