POTPUNO JE POLUDEO Hrvatski bokser doživeo pomračenje, udarao glavom mikrofon i pravio haos (VIDEO)

12:18 | 05-07-2024

Ostali sportovi 0

Nervoza je na maksimumu...

Alen Babić
Printscreen

Hrvatski bokser Alen Babić (33) sutra će se boriti protiv britanskog teškaša Džonija Fišera (25) u Londonu, a ovaj meč imao je više nego zanimljivu uvertiru... Poseban haos bio je na zvaničnoj konferenciji za štampu pred sam duel.

Hrvat je u jednom momentu udarao glavom o mikrofon, vikao, lupao konzervom o sto i pokušavao da bude interesantan.

Nesumnjivo da nekima i jeste, a ne čudi što je bokser rešio da nekako skrene pažnju na sebe, jer je Babiću ovo prvi put u karijeri da će biti deo glavne borbe večeri na događaju koji se održava u londonskoj "Koper Boks" areni.

- Prihvatio sam borbu jer me svi podcenjuju, ceo život je tako, ali nikada nije bilo ovako. Nokautirao sam velike ljude kad je Fišeru bilo deset godina! Fišer ima toliko fanova i njegov otac radi odličan posao. Ljubomoran sam, no morao sam se boriti kako bih došao na ovu pozornicu, a on se vozio deset minuta. Morao sam odraditi stotine borbi. U subotu ću vam pokazati šta je boks! Radim ovo 13 godina. Glava mi je unutra poput pirea. Naravno da udara jako, pogledajte ga... On je poput diva! Neka udara, šta želite da vam kažem? Staviću svoju bradu na njegova prsa. Ring će mu biti najusamljenije mesto na kojem je bio - rekao je Babić na konferenciji!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading