Međunarodni MMA spektakl zapalio Bačku Palanku

19:04 | 08-07-2024

Ostali sportovi 0

Sjajne borbe

armmada

U prepunoj sportskoj sportskoj hali „Tikvara“, pred oko 2.000 posetilaca, u petak je održan veličanstven MMA turnir naše najbolje domaće promocije, ARMMADA.

Deveto izdanje donelo je spektakl o kom će verni pratioci ovog sporta dugo pričati. Na programu je bilo 8 borbi, a već nakon predstavljanja boraca, bilo je jasno da će sve biti izuzetno neizvesne i da ćemo svedočiti još jednom spektaklu, kakav se i očekuje kada se pomene ARMMADA.

Ukoliko ste istinski ljubitelj borilačkih veština, a još niste čuli za ARMMADA promociju, verovatno ste prespavali jedan značajan vremenski period, imajući u vidu da je svih devet turnira bilo spektakularno u svim segmentima, od samih borbi, pa sve do tehničkih detalja i mnoštva pirotehnike.

Od prvog izdanja, naša najbolja MMA promocija je dobila, može se reći, zaštitni znak u vidu izuzetno pažljivo pripremanog fight card-a.

Uz direktan prenos na Arena Fight TV kanalu, publika širom Balkana uživala je u vrhunskim borbama. Učešće su, pored boraca iz Srbije, Rusije, Hrvatske, Italije, Švedske, Moldavije i Perua uzele i inostrane sudije, što svakoj ARMMADA-i daje međunarodni karakter.

Glavna borba večeri je bila iznad svih očekivanja. Domaći borac, član Family Fight Team-a, Luka „The Bandit“ Lakić pobedio je izuzetno neugodnog, fizički izvanredno spremnog borca iz Švedske, Kristofera Baja.

Tokom tri runde videli smo razmene udaraca kakve se viđaju u najpoznatijim svetskim kavezima, a ova dva borca su pokazala da pored snage, imaju i izuzetno širok spektar tehnike. Gledali smo vitešku borbu tokom celog meča, a na kraju je odluka donešena jednoglasnom sudijskom odlukom.

Lakić je ovom pobedom skrenuo pažnju na sebe i sa nestrpljenjem očekujemo njegove naredne nastupe. Co-main event je u ovom izdanju doneo još jednu vitešku borbu između borca iz Perua, Persija Herere i domaćeg borca, Danijela Špoljarića, člana Family Fight Team-a.

Špoljarić je jednoglasnom sudijskom odlukom takođe nakon tri izuzetno neizvesne runde zabeležio još jednu pobedu u svojoj profesionalnoj karijeri.

Ništa manje spektakularna borba nije bila i u K1 konkurenciji. Druga pobeda zaredom na Armmada promociji po ovim pravilima Dušana Radovića „Mećave“ koji je pobedio nokautom Slađana Dragišića.

Lavovske borbe i porazi braće Zeljko od suparnika iz Hrvatske i Rusije. Maestralan debi mladog Nikole Gradinca i nokaut za samo 20 sekundi.

Sjajna predstava srpskog Borca Aleksandra Stefanovića koji je pobedio odlukom sudija izuzetno čvrstog i dobrog borca iz Italije.

Poraz mladog Vrščanina Nenada Bojovića odlukom sudija od sjajnog moldavskog borca. Čak 6 od 8 borbi su morali odlučiti sudije što govori o ujednačenosti boraca i pravom odabiru „fight card-a“ promocije!

Organizatori ARMMADA promocije već vredno rade na pripremi desetog izdanja, a prema nekim najavama, i te kako imamo čemu da se nadamo. Uostalom, dovoljno je reći: ARMMADA. Aktivnosti promocije možete pratiti preko zvaničnog sajta, YouTube kanala, kao i preko društvenih mreža Facebook, Instagram i TikTok.

Rezultati ARMMADA 9 turnira:

Gheorghe Pavlov pobedio je Nenada Bojovića jednoglasnom odlukom 2. Aleksandar Stefanović pobedio je Massimiliano Pedrinija jednoglasnom odlukom 3. Nikola Gradinac pobedio je Stefana Đorđevića tehničkim nokautom R1 (0:20) 4. Emir Matuev pobedio je Dušana Zeljka jednoglasnom odlukom 5. Ilija Brkan pobedio je Zorana Zeljka jednoglasnom odlukom 6. Dušan Radović pobedio je Slađana Dragišića nokautom R2 (1:46) Co-Main Event 7. Danijel Špoljarić pobedio je Percya Herreru jednoglasnom odlukom Main Event 8. Luka Lakić pobedio je Christophera Bajoa jednoglasnom odlukom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 
Tagovi:

Komentari(0)

Loading