PARTIZAN IMA NOVOG TRENERA Slavni reprezentativac Srbije preuzeo crno-bele

12:21 | 23-07-2024

Ostali sportovi 0

Promena na klupi "parnog valjka"

Navijači Partizana

Stefan Ćirić imenovan je za novog trenera Vaterpolo kluba Partizan umesto Miloša Korolije, saopštio je danas sedmostruki prvak Evrope.

- Kao trener, Ćirić je ponikao u Partizanu u kojem se istakao prvo radeći sa mlađim kategorijama. Od marta 2017. do januara 2020. bio je trener prvog tima. U tom periodu je osvojio dva trofeja u šampionatu Srbije i jedan trofej u Kupu. Od septembra 2020. je bio trener Nojzi la Seka sa kojim je postigao najveće uspehe u klupskoj istoriji - objavljeno je na klupskom sajtu.

Dodaje se da je Ćirić u reprezentaciji godinama bio jedan od prvih saradnika Dejana Savića. 

- Prvo u mlađim nacionalnom selekcijama a od 2013. i u seniorskoj reprezentaciji. U njoj je bio zaključno sa Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. Od oktobra 2022. godine je ponovo u stručnom štabu naše reprezentacije kao prvi saradnik selektora Uroša Stevanovića - dodaje se u saopštenju.

Iz Partizana su uvereni da je izbor Ćirića važan momenat u nastavku stvaranja novih šampiona poniklih iz škole kluba, koji će pisati nove zlatne stranice kako kluba tako i srpskog vaterpola. 

- Posebno mu se zahvaljujemo jer se uskladio sa prilikama i načinom funkcionisanja u našem klubu. Želimo da u dogledno vreme Partizan bude ono što je nekada bio i sigurni smo da ćemo sa Ćirićem na klupi to lakše da ostvarimo.

Na kraju se Partizan zahvalio dosadašnjem treneru Milošu Koroliji kome je ponuđena nova funkcija u klubu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading