REĐAJU SE USPESI PRELEPE TEODORE Sestričina čuvene pevačice dominira na KRALJEVSKOM konju

22:08 | 29-07-2024

Ostali sportovi 0

Fantastičan uspeh...

app

Otvoreno prvenstvo Republike Srbije u preskakanju prepona održano je proteklog vikenda u sportskom centru Kovilovo, a sjajna Teodora Šekularac sa svojim Contremontom osvojila je još jednu medalju.

Na drzavnom prvenstvu u preskakanju prepona u kategoriji amazonki koje se odrzalo u Kovilovu u organizaciji konjickog saveza Srbije, Teodora Šekularac osvojila je medalju na krilima svoj moćnog Contremonta. I to sa samo jednom srušenom preponom za tri dana!

Teodora se pohvalila svojim pratiocima na Instagramu da je sa svojim konjem osvojila treće mesto na državnom prvenstvu:

- Kralj Contremont ponovo pokazuje odličnu formu i kakva je super zvezda! Ponovo smo završili sa medaljom, treću godinu zaredom u Državnom prvenstvu ali sa 3 skoro savršena kola 120/125 smo više nego zadovoljni!

 

 

Teodora Šekularac, ćerka Dragane Bekvalac i sestričina Nataše Bekvalac, devojka raskošnog glasa i izgleda, bavi se jahanjem više od 20 godina i ima dva konja koja je sama kupila. Ona često na svom Instagram profilu kači svoje konje i sebe kako jaše.

I njena majka Dragana ne krije koliko je ponosna na svoju ćerku.

- Teodora je odavno odlučila da ne želi da zavisi od roditelja pa je krenula da se bavi muzikom kako bi zaradila novac za sve ono što želi. Završila je psihologiju, a pored toga trenira i profesionalno se bavi jahanjem, i učesvuje na brojnim takmičenjima gde osvaja mnoge nagrade. Takođe, veliki je borac kako u prvatnom, tako i u poslovnom životu, i sama grabi ga zvezdama.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 
 

Komentari(0)

Loading