ČITAVA PLANETA PRIČA O TURČINU Doživeo bolan poraz od Zorane i Damira, a onda postao hit na internetu, ovo je razlog

13:46 | 01-08-2024

Ostali sportovi 0

Turski strelac, Jusuf Dikeč, postao je prava senzacija na internetu

Damir Mikec i Jusuf Dikeč

Na društvenim mrežama se uveliko priča o njegovom nastupu u velikom finalu u streljaštvu u miks dublu protiv Zorane Arunović i Damira Mikeca. 

Zbog novih pravila u ovoj disciplini srpski tandem osvojio je medalju dan ranije, kada je imao drugi rezultat u kvalifikacijama, a zatim su raspucavali sa Turcima da se odredi kome ide zlato - tokom finala je Turska poražena, ali je Jusuf Dikeč (51) stekao svetsku slavu!

Turčin je stekao veliku popularnost kada je osvojio srebro sa svojom partnerkom, a razlog je način na koji nastupa na velikim takmičenjima. 

NESPORTSKI DO KOSKE Zbog njih je Boriša ostao bez bubrega, sada ponovo mučki udaraju (VIDEO)

Dok ostali strelci, pa među njima i Zorana i Damir, na sebi imaju skupocenu opremu koja im pomaže da se fokusiraju (slušalice ili čepići za uši) odnosno bolje nišane (specijalne naočare i druga pomagala), Jusuf puca samo sa naočarima za vid!

U običnoj beloj majici i bez ikakvih "modnih" detalja na sebi, odnosno bez dodatne opreme koja bi mu pomogla da se fokusira na metu, Dikeč je uspeo da povede drugu postavu turske reprezentacije do srebrne medalje na Olimpijskim igrama.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading