"KRV JE NA VAŠIM RUKAMA" Oglasio se organizator povodom smrti Lazara Đukića, ljudi su besni

19:40 | 08-08-2024

Ostali sportovi 0

Strašno je ono što se dogodilo, a još je strašnije kada se uzme u obzir da niko nije reagovao.

insta

Sportski svet je pogodila vest da je srpski takmičar u krosfitu, Lazar Đukić, poginuo tokom plivanja u jednom jezeru u Sjedinjenim Američkim Državama.

Tim povodom su se oglasili iz organizacije takmičenja Krosfit igre, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Krosfit je duboko pogođen smrću takmičara na Krosfit igrama za vreme plivačkog takmičenja na individualnom događaju. Potpuno sarađujemo sa vlastima i činimo sve da podržimo porodicu u ovo vreme. Ostatak današnjih događaja su otkazane. Dobrobit takmičara je naš prioritet, a naše srce je slomljeno zbog ovog tragičnog događaja.

Veliki broj korisnika na društvenoj mreži "Iks" je sa nezadovoljstvom ispratio razvoj događaja, pogotovo što kraj jezera nije bio prisutan nijedan spasilac koji bi možda sprečio tragediju.

- Imate krv na vašim rukama. Kako možete da ne vidite čoveka koji se davi tako blizu cilja? - napisao je jedan korisnik "Iksa".

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

šah
Ostali sportovi

Velika pobeda šahista, remi dama u sedmom kolu

20:59

18 septembar, 2024

Ostali sportovi

U sedmom kolu 45. šahovske Olimpijade u Budimpešti, muška reprezentacija Srbije ostvarila je jednu od najvećih pobeda poslednjih godina - naši momci su potpuno nadigrali selekciju Holandije sa 3:1 u meču gde krajnji rezultat nije realan, trebalo je biti i ubedljivije. Ženska reprezentacija igrala je nerešeno, 2:2, protiv selekcije Irana.

Komentari(0)

Loading