POSLEDNJI PUT VIĐEN NA 100 METARA OD OBALE Ovo je trenutak kada Srbin nestaje pod vodom (VIDEO)

19:52 | 08-08-2024

Ostali sportovi 0

Drama u Americi

Đukić

Srpski krosfit sportista Lazar Đukić nestao je u vodi tokom direktnog prenosa CrossFit igara u Teksasu, a policajci su pronašli beživotno telo.

Poslednji put je viđen na oko 100 metara od kraja plivačkog segmenta od 800 metara u Fort Vortu u Teksasu, navodi Metro. Njegov tim je rekao organizatorima da nije izašao iz vode. 

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci koji prikazuju čoveka koji se bori da ne potone. Pored toga, čini se i da muškarac skače u vodu kako bi spasio osobu koja se davi.

Pripadnici prve pomoći izvukli su telo iz jezera u četvrtak oko 10 ujutro po lokalnom vremenu, navodi NBC News Texas. Zvaničnici tek treba da utvrde da li leš pripada Đukiću.

Deo za plivanje je prvi deo igara i trebalo je da počne u ranim jutarnjim satima, ali je otkazan nakon što je policija krenula u potragu za sportistom oko 8 sati. Svi gledaoci su zamoljeni da napuste teren dok ga vlasti pretražuju, preneo je Metro. 

Prenosi uživo su prekinuti kada su organizatori prekinuli takmičenje u plivanju. Jedna žena koja je prenosila uživo rekla je gledaocima da 'izgleda da se nešto ozbiljno dogodilo.'  

Srbin se već nekoliko godina takmiči na CrossFit-u i u muškoj kategoriji zauzima 88. mesto u svetu. Trećeplasirani je u Srbiji. 

Sportista je juče postavio reklame na svom Instagram storiju, gde je uzbuđeno pozirao pred kamerom.  Pre samo nekoliko sati, Đukić je postavio link do lajvstrima svog događaja.

 

Tagovi:
šah
Ostali sportovi

Velika pobeda šahista, remi dama u sedmom kolu

20:59

18 septembar, 2024

Ostali sportovi

U sedmom kolu 45. šahovske Olimpijade u Budimpešti, muška reprezentacija Srbije ostvarila je jednu od najvećih pobeda poslednjih godina - naši momci su potpuno nadigrali selekciju Holandije sa 3:1 u meču gde krajnji rezultat nije realan, trebalo je biti i ubedljivije. Ženska reprezentacija igrala je nerešeno, 2:2, protiv selekcije Irana.

Komentari(0)

Loading