POTRES U KOMŠILUKU Rukomet u BiH se gasi, krivac - Hrvat?!

22:05 | 15-08-2024

Ostali sportovi 0

Neverovatna situacija.

Ivica Obrvan

Veliki potres pogađa rukomet u komšiluku. Preciznije, u Bosni i Hercegovini odakle stižu najave da bi isti mogao i da se ugasi?!

I to sve zbog jednog Hrvata. Tačnije, zbog bivšeg selektora muške reprezentacije Ivice Obrvana kojem je tamošnji Savez ostao dužan tačno 138.812 evra.

E sad, problem je što je rok za isplatu bivšeg selektora (iz 2021. i 2022. godine) bio upravo današnji dan, a novca jednostavno u kasi - nema.

- Nisu rešena dugovanja s obzirom na to da nemamo sredstva. Tačnije, uplatićemo deo dugovanja tj. sredstva kojima raspolažemo - stoji u objavi Saveza.

To znači da rukometu u BiH preti maltene gašenje! Liga bi mogla da bude suspendovana, kao i učešće tamošnjih klubova u evropskim takmičenjima.

Da ne pričamo o tome da bi Evropska rukometna federacija izbacila sve muške, ženske, kao i mlađe selekcije iz takmićenja.

Prvo koje bi trebalo da krene su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2026. godine. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:
šah
Ostali sportovi

Velika pobeda šahista, remi dama u sedmom kolu

20:59

18 septembar, 2024

Ostali sportovi

U sedmom kolu 45. šahovske Olimpijade u Budimpešti, muška reprezentacija Srbije ostvarila je jednu od najvećih pobeda poslednjih godina - naši momci su potpuno nadigrali selekciju Holandije sa 3:1 u meču gde krajnji rezultat nije realan, trebalo je biti i ubedljivije. Ženska reprezentacija igrala je nerešeno, 2:2, protiv selekcije Irana.

Komentari(0)

Loading