JEZIVA ISPOVEST KOJA JE POTRESLA ČITAV SVET Poznati sportista preživeo pravi horor: Na Fejsbuku saznao da mu je porodica mrtva (VIDEO)

11:54 | 19-08-2024

Ostali sportovi 0

Stravična priča koja je sve ostavila u šoku!

bejzbol

Bejzbol igrač Blejk Bivens je doživeo pravu porodičnu tragediju pre pet godina, a za nju je saznao preko društvenih mreža! 

Za smrt sina, supruge i tašte saznao je kada se ulogovao na Fejsbuk profil! 

Blejk Bivens je smogao snage da za medije ispriča sve detalje o smrti njegove porodice, a njegova ispovest potresla je ceo svet.  

Boravio je u Tenesiju kada se taj zločin dogodio u avgustu 2019. godine, kada je trebalo da odigra utakmicu, pisao je o tome CNN.

Tog kobnog jutra probudio se oko 10 sati i pogledao telefon. Poruke od supruge na koju je navikao - nije bilo. A onda je kliknuo na Fejsbuk. 

- Čim sam otvorio Fejsbuk, video sam naslov u kojem se navodi da policija traži brata moje žene. Znao sam da se nešto dešava i odmah sam pozvao svoje roditelje. I oni su pokušavali da otkriju šta se događa. Znao sam da treba da spakujem svoje stvari i da se vratim prvim avionom - pričao je tada Bivens. 

Blejk Bivens se ubrzo našao na aerodromu i sve vreme pokušavao da stupi u kontakt sa suprugom, ali bezuspešno. 

Zatim je ponovo pogledao svoj Fejsbuk profil, a prvo šta je video je naslov o ubistvu dve žene i novorođenčeta u njegovom rodnom gradu u Virdžiniji. I odmah je znao da u pitanju njegova porodica. 

- Odmah sam shvatio da su oni. Saznao sam da mi je porodica mrtva na Fejsbuku. Počeo sam da vrištim nasred aerodroma - rekao je tada Blejk. 

Potvrda je uskoro stigla. Njegova tašta Džoan Džeferson Bernard, supruga Emili Bernard Bivens i sin Kulen Bivens, star 14 meseci, tog jutra pronađeni su mrtvi. 

- Jedino čega se sećam tokom celog leta avionom je da sam sve vreme zurio u zadnji deo sedišta. Činilo mi se da se to ne dešava. Bio sam u stanju šoka. Prolazio sam kroz periode drhtanja i tada bih se slomio i počeo da se gubim i plačem. Izgledalo je kao da je let avionom zauvek trajao - rekao je Bivens, prisetivši se najtežeg trenutka kada se vratio kući i ušao u sobu svog sina. 

- Tek tada sam shvatio sam da ga nikada više neću videti.

Za trostruko ubisto optužen je i uhapšen Metju Tomas Bernard, brat Blejkove supruge. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

Komentari(0)

Loading