JOKIĆ U OVOME NAJVIŠE UŽIVA Kada ovo radi, Nikolu ništa drugo ne zanima

06:00 | 20-08-2024

Ostali sportovi 0

Zna se šta je Nikolina najveća ljubav

Jokić

Iza Nikole Jokića je prilično naporna sezona, baš kao i leto, jer je predvodio Srbiju do bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

Odmah po okončanju Igara, srpski centar se uputio u Sombor na hipodrom. Nije tajna da je veliki zaljubljenik u konje i konjički sport i da mu je upravo hipodrom kao druga kuća.

Koliko je Nikola posvećen konjima najbolje govori i to što najviše uživa dok priprema konja za trku.

Naime, Jokić obožava da bandažira grla, istimari ih i namesti opremu, odnosno sulke. Kada to čini ništa ga drugo ne zanima, maksimalno je koncentrisan i posvećen svojim ljubimcima. Iako naravno ima ljude u štali koji su angažovani za pripremu konja, kada god je u mogućnosti on voli da bude taj koji će se pozabaviti tim delom posla.

Jokić Printscreen
 

 

Takođe, asu Denvera nije strano da nahrani, napoji konje.

- Volim njihov miris. Najbolji osećaj na svetu je kada ih hranite, sam zvuk kada jedu u štali je najbolji zvuk koji možete da čujete. To je nešto što samo ljudi koji vole konje mogu da osete - rekao je Jokić svojevremeno.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

ženska dm trka
Ostali sportovi

Solidarnost i humanost na delu – dm Ženska trka 6. oktobra na Adi Ciganliji

14:54

12 septembar, 2024

Ostali sportovi

Ovogodišnja dm Ženska trka imaće i humanitarni karakter, pošto će za svaku kupljenu kotizaciju naslovni sponzor ovog događaja kompanija dm drogerie markt, u saradnji sa Fondacijom „Heroji Beogradskog maratona“, donirati paket uložaka Jessa članicama Specijalne olimpijade iz 16 klubova širom Srbije, kao i članicama Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda.

Komentari(0)

Loading