ALBANSKI NOVINAR TRPI PRETNJE SMRĆU ZBOG SRPSKE TROBOJKE Pojavio se u programu uživo u majici Srbije i izazvao totalni haos! (VIDEO)

14:12 | 20-08-2024

Ostali sportovi 0

Albanski sportski novinar Ervin Baku podigao je veliku buru u tamošnjoj javnosti, pošto se uključio u TV program u majici reprezentacije Srbije

Ervin Baku

Ervin, koji inače radi na albanskom javnom servisu, uključio se u program kako bi prokomentarisao aktuelna dešavanja u albanskom fudbalu.

Međutim, svi su ostali u neverici kada su videli albanskog novinara u majici sa zastavom Srbije.

Voditelj Timi Samardžiju je odmah kada ga je video pitao: "Baku, da li je ovo prokovacija, zašto to nosiš?".

Sportski novinar koji je pozvan u program je probao da se opravda, mada je javnost i dalje bila besna zbog njegovog poteza. On je rekao da nije hteo nikoga da provocira i da je jednostavno neko ko voli sport i ko je odrastao uz jugoslovenske sportiste.

- Ne, ne, ovo nije provokacija. Ja sam čovek iz sporta, amaterski sam igrao fudbal do 18. godine, igram stoni tenis i šah i ne želim da rušim mostove. Volim sport iz svih zemalja i svako jutro kada se probudim dohvatim jednu od majica koje imam, tako da to nije provokacija - rekao je on pa na kratko nestao iz programa.

Kada se pojavio ponovo za tridesetak sekundi opet je bio u istoj odevnoj kombijaciji i objasnio je vezu sa Srbijom.

- Ja volim jugoslovenski i srpski sport, a hajde da ne zaboravimo da će Albanija uskoro sa Srbijom organizovati Evropsko prvenstvo u fudbalu za igrače do 21 godine. Ja sam osoba koja pokušava da sagradi mostove i hoću da vrata budu otvorena, a ne zatvorena - rekao je Ervin Baku u uživo programu..

Evo kako je to izgledalo: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Tagovi:
ženska dm trka
Ostali sportovi

Solidarnost i humanost na delu – dm Ženska trka 6. oktobra na Adi Ciganliji

14:54

12 septembar, 2024

Ostali sportovi

Ovogodišnja dm Ženska trka imaće i humanitarni karakter, pošto će za svaku kupljenu kotizaciju naslovni sponzor ovog događaja kompanija dm drogerie markt, u saradnji sa Fondacijom „Heroji Beogradskog maratona“, donirati paket uložaka Jessa članicama Specijalne olimpijade iz 16 klubova širom Srbije, kao i članicama Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda.

Komentari(0)

Loading