PREMINULA ČUVENA REPREZENTATIVKA Imala je samo 34 godine, naš "komšiluk" zavijen u crno

19:31 | 28-08-2024

Ostali sportovi 0

Strašne vesti su nam stigle sa severoistoka.

app

Čuvena reprezentativka Ukrajine, Irina Glibko, preminula je u 34. godini posle duge i teške bolesti. Radi se o rukometašici koja se ovim sportom pretežno bavila u Rumuniji, gde je u dva navrata bila najbolji strelac.

Popularna Ira je u karijeri nastupala za Galičanku iz Lavova, Zaporižiju, Podatkovu, Danubijus Galaci, CSM Bukurešt, HCM Roman i SCM Ramniku Valsea.

TRAGIČNA VEST Preminuo fudbaler koji je kolabirao na terenu, pet dana trajala borba

Da stvar bude tragičnija, u toku godine su se pojavile vesti da se Glibko uspešno oporavlja od teške bolesti, ali joj se stanje naglo pogoršalo i nažalost je preminula.

 

 

Povodom smrti svoje igračice oglasio se Ramniku Valsea, klub u kome je nastupala:

- Zbogom, Ira! Teškog srca objavljujemo da je preminula izvanredna sportistkinja, Irina Glibko. Pravi lider na terenu i posebna duša van njega, Irina je bilo otelotvorenje posvećenosti, strasti i profesionalizma za sve koji su imali čast da je sretnu. Ostavila je neizbrisiv trag u sećanju svih koji su imali privilegiju da je znaju ili rade sa njom - piše u poruci i dodaje se:

- Ramniku Valsea je duboko zahvalan na svim momentima koje je Irina provela sa nama, za svaki gol i svaki osmeh koji je izazvala na licima pristalica crveno-plavih. Njen odlazak ostavlja veliku prazninu u našim srcima, ali i u celoj rukometnoj zajednici. Naše misli i molitve su sa njenom porodicom i voljenima. Irina, uvek ćeš biti u našim srcima. Počivaj u miru - napisao je klub.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading