NEBOJŠA ĐURIĆ NEUTEŠAN POSLE VELIKE NEPRAVDE "Osvojio sam medalju krvavim radom"

16:01 | 31-08-2024

Ostali sportovi 0

Srpski paraolimpijac govorio posle velikog skandala u Parizu

Nebojša Đurić

 

Srpski Paraolimpijac Nebojša Đurić doživeo je neviđenu nepravdu na Paraolimpijskim igrama u Parizu. Naš predstavnik u bacanju kugle je osvojio medalju koja mu je skandalozno oduzeta navodne tehničke neispravnosti stolice koju je koristio Đurić.

Iako je stolica detaljno pregledana pre samog takmičenja i organizatori su mu dali dozvolu da učestvuje, kako je i objavljeno u oštrom saopštenju Paraolimpijskog komiteta Srbije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Trener našeg paraolimpijca Miloš Zarić rekao je da je sve bilo u redu prilikom pregleda, da je žalba Iranaca uložena bezveze, a da Srbija nije dobila vremena da se žali.

- Sve je bilo u redu, i u "call room-u" stolica je prošla regularno. Oni su se žalili bezveze, mi kao na vreme nismo došli da iskažemo našu žalbu jer smo tek jutros otišli u oficijalni centar - rekao je Zarić 

Nebojša Đurić nije krio ogorčenost zbog nepravde koja mu je načinjena i bio je na ivici suza dok je drhtavim glasom dao izjavu za RTS.

- Ovo je verovatno jedna od najvećih krađa i prevara u istoriji paraatletskog sporta. Došao sam kao sedmi ili osmi favorit, na kraju sam medalju osvojio čudom i krvavim radom kako mojim kako trenera. Zahvalio bih se čitavoj naciji i našim porodicama, prijateljima svima koji su nas bodrili, osećali smo tu podršku. Hvala narodu koji nas prati, medijima i našoj kući RTS koja nas prati, nadamo se da ćemo uvek imati podršku - izjavio je emotivni Nebojša Đurić kojem je oduzeta srebrna medalja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading