NOVAK JE BORAC PROTIV SATANIZMA Pravoslavni sveštenik poslao moćnu poruku zbog srpskog džudiste na Olimpijskim igrama

09:15 | 02-09-2024

Ostali sportovi 1

Veoma oštro izlaganje na jednom podkastu.

epa

Tokom Olimpijskih igara, jedna od kontroverznijih priča nam je došla iz džudoa, odnosno srpskog reprezentativca Nemanje Majdova, koji je smatrao da je drastično oštećen u jednom meču.

Zbog toga, on se oglasio putem društvenih mreža i to napisavši izuzetno oštro saopštenje, optužujući organizatore da su satanisti.

TOTLANI ŠOK Sve je objavio javnu: Majdovu u Parizu zabranili da se prekrsti!?

Tu situaciju je prokomentarisao i otac Oliver Subotić, sveštenik crkve Aleksandra Nevskog u Beogradu, koji je dao svoje viđenje u podkastu "MMA Institut".

print Printscreen
 

- Zašto ljudima smeta časni krst? Ako je istina ovo sad što je bilo da su Nemanji Majdovu tražili da objasni zašto se prekrstio pre meča... Ako je to istina, pa kako ćeš to drugačije da nazoveš nego satanizam. To što tako nešto osporavaju. Pa ko se boji krsta? Pa samo se đavo boji krsta! - rekao je otac Oliver, pa dodao:

- Zašto bi bilo kome smetalo? Pa meni ne smeta da se pripadnik bilo koje druge vere na svoj način pomoli. Svako ima svoje. Zašto bi nekome smetalo da stavi na sebe časni krst, pa to je oznaka mog identiteta. 'Krst je sila i znamenje', što je rekao patrijarh Porfirije kada je čestitao Novaku. Onaj Noletov gest kada se on prekrstio, pa to je dovoljno da ljudima pokaže. Kada ti mladi ljudi vide da se on lepo prekrsti kao čovek on im negde pokazuje primer.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
Smešno

02.09.2024 14:36

Nije imao šanse nikakve protiv protivnika , ko gubi ima pravo da se ljuti. Ako su mu smetali što se uopšte cimao da ide na olimpijadu. Gladan hoće samo para žao mi ga.