KRENULA NA PLIVANJE I NIJE SE VRATILA Pronađeno telo tokom potrage za ženom poznatog sportiste

10:01 | 08-09-2024

Ostali sportovi 0

Tragične vesti...

ragbi

Vest da se supruga škotske ragbi zvezde Skota Hastinga, Dženi, nije vratila sa plivanja u zalivu Vordi Bej u Edinburgu alarmirala je policiju koja je krenula u potragu, a sada su stigle vesti da je pronađeno i beživotno telo koje bi moglo da odgovara opisu.

Dženi Hasting je nestala u utorak, a telo žene pronađeno je u subotu popodne, oko 15.30. Identifikacija nije obavljena, ali je porodica obaveštena saopštila je policija. Takođe, navodi se kako nema sumnjivih okolnosti, a izveštaj će biti podnet nadležnom tužiocu.

Potraga za Dženi Hasting počela je odmah u utorak pošto je agencija za pomorske i obalske spasilačke službe dobila izveštaj o zabrinutosti zbog nestanka. Potraga nije bila uspešna sve do subote, a nesrećna Dženi je imala problema sa mentalnim zdravljem, pa je sve podignuto na još viši nivo.

Dženi se borila sa depresijom, bila je ambasador za mentalno zdravlje u organizaciji "Support in Mind Scotland", a javno je govorila o svojim problemima još 2014. godine. Skot i Dženi imaju dvoje dece, a policija bi posle identifikacije trebalo da potvrdi da li je telo gospođe Hasting pronađeno.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading