OVOLIKO SE NIJE OBRADOVAO NI KADA JE OSVOJIO MEDALJU Jokić uživa na mestu koje najviše voli, ćerka Ognjena ukrala šou (FOTO)

18:15 | 08-09-2024

Ostali sportovi 0

Napokon ima konja spremnog za derbi

foto

Ove nedelje se na hipodromu u Somboru održava peti trkački dan. Naravno, ovakav događaj nije mogao da prođe bez najpoznatijeg Somborca, Nikole Jokića.

Nakon osvojene bronzane medalje sa Srbijom na Olimpijskim igrama u Parizu, as Denvera je na zasluženom odmoru i trudi se da što više vremena provede sa konjima, a hipodrom mu je drugi dom.

Ne samo da je uživao u uzbudljivim nadmetanjima, već je imao i razloga za slavlje. Naime, Artskejp, konj iz njegove štale "Drim Kečer", slavio je u trci "Državno prvenstvo za grla od tri godine". Artskejp je distancu od 2.200 metara pretrčao u vremenu 1.19,4 prosečno po kilometru, a na sulkama je bio Vladimir Pribić.

Jokić Printscreen
 

 

Jokić nije krio zadovoljstvo posle trijumfa svog pulena, a radost je podelio sa ćerkicom Ognjenom koja je izgleda već sada "progutala konjsku dlaku" i postala glavna zvezda hipodroma u Somboru. Takođe, tu su bili otac Branislav i brat Nemanja koji su zajedno sa Nikolom podigli pehar. Društvo im je pravio i Veljko Mažić, jedan od najboljih srpskih vozača svih vremena koji se godinama sa velikim uspehom takmiči na hipodromu u Mađarskoj.

 

 

Ovom pobedom, Artskejp je napravio sjajnu uvertiru za narednu sezonu u kojoj se očekuje da nastupi u derbiju. Jokić konačno ima konja koji bi mogao da mu donese trijumf u "trci života".

 

 

Komentari(0)

Loading