POLO IGRAČ PRIHVATIO ODBAČENU ŽENU Bivša supruga slavnog fudbalera pronašla ljubav u naručju 49-godišnjeg sportiste

06:00 | 18-09-2024

Šoutajm 0

Španska glumica tuniskog porekla i izabranik njenog srca viđeni u ekskluzivnom hotelu, samo za odrasle, na obali Tunisa

Hiba Abuk

Nakon propalog braka sa Hakimijem, posle koga je ostala bez očekivanog dela imovine i novca, pošto je poznati fudbaler PSŽ svu imovinu vodio na majku, Hiba se navodno našla u naručju 12 godina starijeg muškarca, takođe iz sveta sporta.

Prema izveštajima španskih medija, 37-godišnja španska glumica tuniskog porekla prešla je iz propalog braka u naručje 49-godišnjeg španskog polo igrača Alvara Munjoza Eskasija (49).

Abuk i Eskasi nedavno uživali u tokom odmora u Kadizu, iz koga je „Semena Magazin“ dobio ekskluzivne fotografije zaljubljenog para.

Pre nešto više od nedelju dana, ista agencija je objavila da je novi par viđen u ekskluzivnom hotelu, samo za odrasle, na obali Tunisa.

Hiba Abuk Profimedia
 

 

Proveli su tri čarobna dana u luksuznom apartmanu sa privatnim đakuzijem u La Badiri, odmaralištu poznatom po spektakularnom pogledu na more i romantičnom ambijentu.

Uprkos upozorenju Marije Hose Suarez, Eskasijeve bivše partnerke u vezi sa njegovim navodnim neverama, Abuk je neustrašiva i nastavila je romansu sa Eskasijem.

Marija je pojavila u televizijskoj emisiji „De Viernes“ " kako bi izrazila zabrinutost zbog Eskasijevog karaktera, opisujući ga kao nevernika i lažova.

Suarez je tvrdila da je obavestila Abuk o ovim pitanjima, rekavši:

- Da, zvala sam je, jer je moj životni moto da radim sa drugima ono što bih želeli da rade sa mnom. Upozorila sam je na informacije koje će izađi.

Hiba Abuk Profimedia
 

 

Uprkos ovim optužbama, Abuk je odlučila da ignoriše upozorenja i nastavila da nastavi vezu sa Eskasijem.

Časopis „Semana“ je na naslovnoj strani prikazao novi par, ističući njihov nedavni ručak u Madridu u italijanskom restoranu. Par je viđen kako ulazi i izlazi na zadnja vrata, uživajući u privatnom ručku daleko od znatiželjnih očiju.

Abukina najnovija romantična veza dolazi nakon što je javno otkrila razočaranje u muškarce posle raskida sa Hakimijem.

U iskrenoj ispovesti u podkastu Viki Martin Berokal, Abuk je priznala:

- Svi muškarci me razočarali. Malo me mrzi da pričam na ovu temu.

Uprkos uskovitlanim glasinama i javnim komentarima Hiba je odbila da komentariše vezu sa Eskasijem kada su joj se obratili novinari.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading