GRMI NA OSTRVU Okršaj dva najveća favorita za titulu prate bombastične cice

06:00 | 22-09-2024

Šoutajm 0

Pored navijača Sitija i Arsenala, derbi na „Etihadu“ u fokusu i partnerki izabranika dvojice trenera prijatelja

Tatjana Trubul

Rivalstvo započeto pre 130 godina, a eskaliralo krajem 2000-ih gurnuto je u ćošak premijerligaških derbija u drugoj deceniji 21. veka. Tačnije, otkako je krenuo uspon aktuelnog prvaka Engleske pod gazdovanjem Arapa.

Mikel Arteta i Pep Gvardiola AP/Martin Rickett
 

Okršaji Mančester sitija i Arsenala nisu bili „meč za titulu“ sve do prošle sezone, koju su timovi dvojice Španaca, prijatelja, završili na šampionskom i vicešampionskom mestu. Ekipe Pepa Gvardiole i Mikela Artete, nekadašnjih saigrača i saradnika upravo na „Etihadu“ (Baskijac bio pomoćnik Kataloncu), i sad su na pozicijama jedan i dva na tabeli PL - „građani“ imaju maksimalnih 12, a „tobdžije“ dolaze u goste s dva boda manje izgubljena u remiju s Brajtonom na „Emiratima“.

Vilijam Saliba i Bernardo Silva EPA/PETER POWELL
 

Današnji dvoboj (17.30), pred koji se Pepov tim neuporedivo bolje kotira na kladionici (kvota na keca 1,80, na dvojku 5,10), pored navijača dva najveća favorita za titulu pratiće, dabome, i partnerke fudbalera. Takozvane vagsice.

U oba tabora ima atraktivnih supruga, verenica, devojaka... izabranika trenera Gvardiole i Artete. Primera radi, Sara Arfaui.

Lepa manekenka je u braku s vezistom „građana“ Ilkajem Gundoganom. Po povratku Nemca u Siti, posle sezone u Barseloni, i Italijanka je ponovo u Mančesteru. I navijaće danas iz lože „Etihada“ za supruga kojem je pre godinu i po rodila sina.

Na „Etihadu“ možda neće biti Tatjana Trubul, ali će držati fige dečku Davidu Raji. Golman Arsenala će biti na najvećem iskušenju pred Halandom i društvom, pa će mu podrška devojke zemljakinje svakako značiti. Španac i katalonska bomba, koja je pre upoznavanja s njim radila u noćnom klubu, vezu su obnarodovali 2022.

Pa ko(ja) jače zagrmi, nek slavi...

Komentari(0)

Loading