KONAČNO SREĆA Golman bio na ivici života i smrti, lepa supruga ga obradovala Karlom

07:20 | 30-09-2024

Šoutajm 0

U maju prošle godine Španac je posle pada s konja 83 dana proveo u bolnici, od toga 19 u komi

Alba Silva

Skoro godinu i po od strašne nesreće posle koje mu je smrt lebdela nad glavom - 83 dana u bolnici, 19 u komi - Serhio Riko slavi život sačuvan od boga. Život ulepšan Karlom.

Alba Silva i Serhio Riko Profimedia
 

Španski golman (31), odnedavno s angažmanom u Kataru, i njegova supruga Alba Silva pamtiće 24. septembar 2024. kao datum na koji su dočekali prvo dete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alba Silva (@albasilvat)

„I rodilo se svetlo naših života. Dobro došla na svet, Karla Riko Silva“, napisali su oboje na društvenim mrežama, uz podeljene fotke na Instagramu s bebom iz porodilišta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alba Silva (@albasilvat)

Srećni par je s ovom sjajnom vešću u prošlosti konačno ostavio užasnu 2023. u kojoj je tadašnji rezervni čuvar mreže PSŽ doživeo tešku povredu posle pada s konja u Uelvi.

Cveće na dočeku u Katar

Samo 16 meseci pošto je „nadigrao“ smrt, Riko se vratio u PSŽ, ali je letos napustio „Park prinčeva“ bez upisanog meča po povratku iz bolnice, iako je dobio zeleno svetlo od lekara da može među stative. Pre Donarume, ipak, nije se moglo.
Golman ponikao u Sevilji je pre nekoliko dana kao slobodan u izboru sredine došao u Dohu i pojačao Al Garafu, klub na čijoj klupi je svojevremeno sedeo Slaviša Jokanović.

Konj ga je tom prilikom silovito udario u glavu, posle čega je Riko završio u bolnici u rodnoj Sevilji. Pet nedelja je bio na intenzivnoj nezi, od toga 19 dana u indukovanoj komi kako bi organizam crpeo snagu da preživi. Pušten je 18. avgusta, posle 83 dana lečenja tokom kojeg je uz njega bila supruga, godinu mlađa, takođe iz Sevilje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alba Silva (@albasilvat)

Godinu i po posle košmara fudbalski golman i lepa manekenka žive najlepši san - uživo. Uz Karlu.

Komentari(0)

Loading