HRABRA Irina Šajk privlači pažnju gde god se pojavi, a dodatno se trudi da poveća interesovanje

06:52 | 08-10-2024

Šoutajm 0

Ronaldova bivša izaziva u toplesu

irina šajk

Irina Valerjevna Šajhlislamova ime je koje na prvi pogled ne privlači pažnju, ali... Rođena je u ruskom Emanželinsku (Čeljabinska oblast uz granicu sa Kazahstanom), 6. januara 1986, a u svetu šou biznisa poznata je kao Irina Šejk.

Po ocu Valeriju koji je rudar tatarskog je porekla dok je majka Olga Ruskinja.

- Izgled sam nasledila od oca Valerija, a ljudi često greše i misle da sam Južnoamerikanka. Otac, inače rudar koji je umro kada sam imala 14 godina, bio je tamne puti, jer je bio Tatar, a ponekad Tatari mogu da izgledaju kao Brazilci. Svetle oči imam na majku inače pijanistkinju Olgu koja je morala da radi dva posla da bi nas odgajila - opisala je izgled i porodičnu situaciju Irina.

Studirala je marketing, ali kada je pobedila na izboru za Mis Čeljabinska 2014. godine život joj se iz korena promenio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

„Intimissimi“ je 2007. izabrao Irinu kao zaštitno lice (kasnije Versaće) umesto Ane Beatris Baros i tada je počela jedna od najsjajnijih karijera u svetu foto-modela. Kupaći kostimi, obuća, odevni predmeti, žensko rublje, parfemi, sportska oprema... nema šta nije uspešno oblačila i reklamirala.

Međutim, kucnuo je čas i da se skine. Irina je izazvala burne reakcije provokativnim fotografijama koje očigledno voli da plasira. Slikala je sebe u toplesu na oduševljenje 23,5 miliona pratilaca na Instagramu. Poziranje u toplesu u startu je sakupilo 160.000 lajkova.

Irina (38)je 2009. godine upoznala portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda. Ubrzo su počeli da se zabavljaju, a verili su se 2011. godine, kada je Ronaldo odleteo u Njujork na Dan zaljubljenih i zaprosio je. Veza je okončana u januaru 2015. godine.

- Verovali smo da bi bilo najbolje da preduzmemo ovaj korak. Irini želim svu sreću - rekao je po razvodu Ronaldo koji je dao izjavu kako bi prekinuo spekulacije o njihovoj vezi i njegovom privatnom životu.

irina šajk kristijano ronaldo EPA/Emilio Naranjo
 

U proleće 2015. počela je da izlazi sa američkim glumcemi pevačem Bredlijem Kuperom (49). Njihova ćerka Lea De Seine je rođena u Los Anđelesu 21. marta 2017. godine. Razveli su se u junu 2019. godine.

Ako unesete njeno ime na Guglu za nekoliko sekundi pojaviće se preko 28 miliona rezultata, ali je svakodnevna je žrtva stotina neukusnih napada, prerušenih u lažne profile i vesti.

Na pitanje Koja je najveća zabluda o vama? spremno odgovara:

- Ima ih toliko da ne mogu da ih pratim. Oličenje lošeg ukusa je mešanje u tuđe živote. Primer dobrog ukusa je poštovanje drugih ljudi. Prijateljstvo i porodica su osnova mog života.

Novinari koji prate modu i bolje je poznaju nemaju dilemu:

„Irina Šajk je paklena žena. Odgovori izlaze iz njenih usta poput vatrenog oružja."

- Biti ljubazan i pristojan prema svima su definitivno neke od mojih osnovnih vrednosti.

Vrhunski model, žena, majka, ikona bez filtera. Što bi rekli u blokbasteru o tajnom agentu Džejmsu Bondu 007: Iz Rusije s ljubavlju.

Ne plašim se bora i starenja

- Materinstvo je učinilo moj život mnogo uzbudljivijim. lepšim i na tome sam veoma zahvalna.Mislim da žene sa godinama postaju sve lepše i sofisticiranije. Imam bore, ali se ne plašim procesa starenja. Mislim da svako doba ima svoju lepotu i ne plašim se da ostarim - kaže lepa Ruskinja.

Nije ispunila maminu želju

Šajk je počela da svira klavir sa šest godina. Sa devet je upisala muzičku školu i u njoj studirala sedam godina, svirajući klavir i pevajući u horu, pošto je majka želela da Irina studira muziku.

Tetkina deca

Irina ima brata i sestru Tatjanu Petenkovu. Tetka je Tatjanino troje dece, uključujući sestričinu koja se po njoj zove Irina.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading