VRIŠTANJE NE VREDI Oglasila se Turkinja posle vrelog snimka iz svlačionice: Nije tužno to što radim

06:56 | 10-10-2024

Šoutajm 0

Svet i dalje bruji o „akciji“ fudbalske sutkinje i 37 godina starijeg delegata zbog koje su suspendovani

Elif Karaarslan

Fudbalski savez Turske je suspendovao 24-godišnju sutkinju Elif Karaarslan pošto se na društvenim mrežama pojavio snimak njenog se*sualnog odnosa u svlačionici s delegatom Orhanom Erdemirom. Starijim od sebe 37 godina!

Elif Karaarslan Printscreen/Instagram
 

Karaarslanovoj će biti oduzeta licenca za deljenje pravde na fudbalskim terenima zbog skandala, ali to nije sve - FST je odlučio da je tuži, kao i Erdemira, i traži finansijsku odštetu zbog narušavanja ugleda Saveza.

 

 

Lepotica o kojoj svet bruji se, međutim, ne miri sa žigosanjem, već najavljuje borbu uz demanti da je ona na eksplicitnom snimku koji je zapalio društvene mreže.

 

 

- Ispred mene je dug put, ali ću ga savladati. Plakanje, vrištanje i tuga nije ono što radim. Do kraja ću se boriti za sebe. Samo sam jedna od brojnih oštećenih, nadam se i poslednja - rekla je Elif.

Orhan Erdemir Profimedia
 

 

Uništena karijera građena 30 godina

Oglasio se i Orhan Erdemir i takođe demantovao da je snimak realan.
- Uništena mi je karijera koju sam gradio 30 godina i u kojoj nisam imao mrlju. Moja reputacija u očima porodice, prijatelja i kolega je uništena - istakao je bivši sudija.

Karaarslanova je angažovala advokata, koji je odmah prionuo na posao.

 

 

- Video je montiran. Kreiran je uz pomoć veštačke inteligencije. Objavila ga je osoba koja nema nikakve veze s mojom klijentkinjom. Možete da vidite da slika na videu nije jasna i da je osobe na njemu spojio kompjuter. Ovaj video je napravljen s jasnom namerom. Nije tačno da je nastao na profilima moje klijentkinje. Pokrenućemo postupke protiv autora i onih koji dele ovaj sadržaj - poručio je advokat.

 

 

Elif Karaarslan i Orhan Erdemir ostaće svakako pod suspenzijom dok se situacija ne reši. Ako se snimak ispostavi autentičnim, njihove karijere biće okončane. Zauvek.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading