LAŽNO SILOVANJE Prsata plavuša optužila asa Milana, sad njoj preti zatvor!

06:00 | 11-10-2024

Šoutajm 0

Zvezda Instagrama tvrdila da ju je Francuz napastvovao u „poršeu“, ali špansko tužilaštvo sad tereti nju

Luiza Kremleva

Luiza Kremleva, zvezda Instagrama, suočava se sa zatvorskom kaznom zbog lažne optužbe za silovanje i fizički napad.

Teo Ernandez EPA/MARISCAL
 

Prsata plavuša je tvrdila da ju je francuski reprezentativac Teo Ernandez, tad član Reala, napastvovao u „poršeu“ vrednom 85.000 evra u blizini jednog noćnog kluba u Španiji još 2017. godine. Tužilaštvo, međutim, sad tereti nju za lažne optužbe.

Bombastična lepotica, koja je postala popularna pošto je glumila u nekoliko španskih TV serija, nije se pojavila na više sudskih poziva, što aludira na to da je sve izmislila i bez osnova optužila sadašnjeg asa Milana. Govorila je da ju je danas 27-godišnji fudbaler čak i povredio posle silovanja, tako što ju je izbacio iz vozila.

Teo Ernandez EPA/ROBERTO BREGANI
 

- Imam dokaze o napadu koji su na mojoj zadnjici i kolenima. Volela bih kad bi se Teo izvinio. To je najmanje što zaslužujem - pričala je Luiza za medije.

Tužioci su, međutim, pronašli snimke koji pokazuju da je manekenka zadobila povrede kolena prilikom slučajnog pada ispred noćnog kluba. Stoga su podigli optužnicu protiv nje i naveli da je „zlonamerno optužila Ernandeza da ju je silovao jer je odbio da ide s njom posle seksa u automobilu“.

Izvori britanskog „Sana“ iz španskog suda potvrdili su da je jednodnevno suđenje Kremlevoj zakazano za 28. oktobar u Malagi. Javni tužilac traži da ona dobije dvogodišnju zatvorsku kaznu, plus novčanu od 15.000 evra ukoliko bude osuđena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZOE (@zoe_cristofoli)

Ljubav s tetoviranom lepoticom

Teo Ernandez je četiri i po godine u vezi sa Zoe Kristofoli, lepoticom koja je krasila naslovnice modnih časopisa. Italijanka, poznata i po velikom broju tetovaža, pored modelinga zarađuje i od vlastite marke odeće, a ima i salon za tetoviranje u Torinu.
Zoe je u aprilu 2022. rodila Ernandezu sina Tea Žuniora.

Ernandez nikad nije bio priveden vezano za ovaj slučaj, iako je svojevremeno priznao da je imao seks s Luizom, ali je tvrdio da je to bila obostrana želja.

Komentari(0)

Loading