EKSKLUZIVA Turkinja iz vrele „akcije“ naplaćuje slavu. Cena? Prava sitnica...

06:30 | 19-10-2024

Šoutajm 0

Atraktivna sutkinja nudi „sadržaj“ za plaćenu pretplatu na Instagramu, gde joj se broj pratilaca uvećava svakodnevno

Elif Karaarslan

Onomad, a u periodu od čak pet godina, devojčica Elif je zaokupljala pažnju gledalaca u Srbiji. Deo publike drugog pola, i ne samo ovdašnje, sad se naslađuje vestima o imenjakinji zvezde turske sapunice.

Elif Karaarslan Printscreen/Instagram
 

Elif Karaarslan, donedavno fudbalski sudija, platila je cenu navodnog se*sualnog odnosa s 37 godina starijim delegatom Orhanom Erdemirom, ali s druge strane naplaćuje slavu dobijenu posle vrelog video-snimka.

To što ju je Turski fudbalski savez doživotno suspendovao, očigledno nije bacilo u bedak 24-godišnju devojku iz Istanbula.

Vrane u jatima, orlovi sami

Karaarslan je tvrdila da je snimak se*sa u službenim prostorijama proizvod veštačke inteligencije, te da će pravdu potražiti na sudu. I uzgred tužiti sve medije koji prenose da je ona zvezda „akcije“. Takođe, zahteva novčanu naknadu od Saveza za nanesenu štetu njenom ugledu.
„Vrane lete u jatima, a orlovi sami“, napisala je uz objavu s meča Bešiktaša, kluba u kojem je počela igračku karijeru, gde se vidi da oko nje nema nikog u loži.

Svesna popularnosti na Instagramu, gde joj se svakodnevno uvećava broj pratilaca za po nekoliko hiljada, bombastična Turkinja je pokrenula plaćenu pretplatu na toj mreži, a zauzvrat nudi „ekskluzivan sadržaj“. Šta pod tim podrazumeva (još) nije poznato, ali se zna da je cena prava sitnica - 32,99 lira mesečno ili nešto manje od jednog evra.

Karaarslanova je, doduše, najavila da će pokrenuti pravni postupak u vezi sa snimkom iz svlačionice, a dok ne dočeka kraj te borbe, moći će da uživa pred kamerom svog telefona. I uveseljava pratioce na Instagramu kojih je sve više...

- Ispred mene je dug put, ali ću ga savladati. Plakanje, vrištanje i tuga nije ono što radim. Do kraja ću se boriti za sebe - poručila je Elif.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading