ATRAKCIJA Srpska odbojkašica na Rajskom ostvru: Slađa nastavlja da žari i pali

06:30 | 22-10-2024

Šoutajm 0

Kraljica društvenih mreža nije mogla da odbije ponudu, iako je nameravala da završi karijeru

Slađana Erić

Retko se dešava da odbojkašica u 40+ i dalje aktivno igra za klub. Slađana Erić je fenomen, ne samo sportski.

Slađana Erić Printscreen/Instagram
 

Popularna Slaki, 41-godišnja lepptica rođena u Tuzli, posle avanture u Izraelu, o kojem je nedavno pričala, najavila je povlačenje. Ipak, trka se nastavlja.

Mama, ćerka i... Slaki

Iz nove sredine već stiže zanimljiva priča.

- Prvi put mi se dešava da igram u ekipi sa majkom i ćerkom. Tatjana, naš kapiten, ima 39 godina, njena ćerka Sofija 14. Sa tom devojčicom sam radila u paru na treningu. Kada mi je Tatjana prišla i rekla: „Ova mala, broj 7, to je moja ćerka“, zaprepastila sam se. To mi se još nije desilo u karijeri.

Erićeva je potpisala ugovor sa Apolonom iz Limasola i već se nalazi na Kipru, gde će pokušati da osvoji još jedan klupski trofej za već prebogatu riznicu.

- Imala sam razne poslovne ponude i van odbojke i u vezi s odbojkom, završila sam i školu za trenere, vagala sam šta je najbolja opcija. Ipak, sve vreme su me zvali i raspitivali se da li sam i dalje zainteresovana za igranje. To mi je stvaralo utisak da bih možda i mogla da produžim igračku karijeru za još godinu dana. Svakodnevno sam trenirala i reakcije ljudi su bile toliko pozitivne da su govorili kako i u teretani i na terenu izgledam bolje od dvostruko mlađih odbojkašica - rekla je kraljica društvenih mreža na kojima objavljuje fotografije koje pokazuju njen savršen izgled.

Usledio je poziv koji menja sve.

Atributi i elegancija

Slađana je veoma aktivna na društvenim mrežama na radost muškog pola. Njene slike u sekundi zapale mreže jer su vruće, provokativne, atraktivne, izazovne... ali uvek s merom, šarmom i elegancijom, a definitivno je kamera obožava.
Slađana ima atribute kojima zaista može da se pohvali jer njoj godine definitivno ništa ne mogu.

- Na kraju, Kiprani su bili najuporniji, ispunili su sve moje zahteve. Osim toga, Kipar mi deluje kao dobro mesto za život, po mom senzibilitetu. Barem u narednim mesecima, a posle ćemo videti - dodala je Slađana u razgovoru za portal liga.ossrb.org.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading