RAT BALKANACA Teorije o krahu ljubavi rumunske lepotice i Noletovog prijatelja: Šutnula ga zbog 500.000 evra!

06:30 | 22-10-2023

Šoutajm 0

Manekenka i glumica tražila novac za pokretanje modnog biznisa, što je teniser odbio. Druga strana kao razlog navodi prevaru

Madalina Genea
AP/Joel C Ryan

 

Kažu da je sedma godina braka kritična. Za njih dvoje koban je bio sedmi mesec. Grigor Dimitrov i Madalina Genea više nisu u ljubavi.

Madalina Genea i Grigor Dimitrov Profimedia
 

Ima desetak dana kako je slavni balkanski par raskinuo vezu koja je, pogotovo u letnjim mesecima, najavljivala „sreću do kraja života“.

Da od toga nema ništa, videlo se čim su rumunska manekenka i glumica, koja neodoljivo liči na Sofiju Loren - posle brojnih zahvata na licu i telu, dabome, i bugarski teniser izbrisali sve zajedničke fotografije s Instagrama. Imali su i šta da poruče jedno drugom, naravno, bez pominjanja imena doskorašnjeg partnera.

„Lojalnost se ne može kupiti novcem“, napisao je 32-godišnji Dimitrov na toj društvenoj mreži, da bi četiri godine starija Genea uzvratila:

„Odustajanje od privremene zabave zarad izgradnje trajne stabilnosti nije gubitak.“

Madalina Genea i Grigor Dimitrov Profimedia
 

Podrška na turnirima i festivalima

Dok je ljubav cvetala, Madalina i Grigor su jedno drugog podržavali i na profesionalnom planu. Rumunka je pratila dragog na brojnim turnirima (Rim, Rolan Garos, Vimbldon), dok je Bugarin bio uz nju na festivalu u Italiji na kojem je lepojka promovisala film „Duboki strah“, u kojem ima jednu od glavnih uloga.

A šta je, zapravo, razlog kraha ljubavi dvoje poznatih Balkanaca? Madalina i Grigor to nisu direktno obelodanili, niti će verovatno, ali zato iz njihovih zemalja stižu vesti o tome. Oprečne, kako to i ide između komšija.

Bugari, naime, tvrde da je Genea tražila od dečka 500.000 evra za pokretanje modnog biznisa, što je on odbio, i tu je bio kraj. 

Rumuni, međutim, kažu da je lepotica - bila je to i pre korekcija - uhvatila Dimitrova u prevari. Pa sad, kome se koja verzija više sviđa. A bili su par godine...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading