KO JE NOVAKOV KUM? Znaju se ceo život, bivši je fudbaler i ženio se dva puta

16:23 | 23-10-2023

Šoutajm 0

Neven je jedna od najvažmnijih osoba u Đokovićevom životu

Neven i Novak
Printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u nedelju je krstio sina Stefana i ćerku Taru u Manastiru Ostrog. Ovaj poseban događaj, kako se vidi na fotografijama, predvodio je patrijarh Porfirije, uz prisustvo članova porodice i kumova.

Kum na krštenju je bio Neven Marković, bivši fudbaler koji je karijeru završio 2016. godine u poljskoj Lehiji, a pre toga je branio boje Rada, Mladosti, Vasluija, Kerkire, Gareba, Dokse, Kanzasa i Serveta.

- Novak i ja smo stari drugari, tokom detinjstva smo svaki dan igrali fudbal, takoreći visili na terenu. Rastali smo se kada je on otišao na akademiju kod Nikole Pilića, ali prijateljstvo i dalje traje - rekao je svojevremeno Neven.

Iako se u široj javnosti o tome nije govorilo, pre tri godine je ipak i javno odjeknula vest o nesuglasicama i okončanju braka fudbalera Nevena Markovića i manekenke Aleksandre Tanasković. Aleksandra i Neven venčali su se u Beogradu 2015. godine, a kum na venčanju bio im je Novak.

U braku su dobili ćerku Inu, međutim nakon pet godina usledio je razvod.

Posle toga, Neven se venčao sa Natašom Derikonjom, koja se takođe bavi modelingom. 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading