TUGUJE MUŠKI SVET Cica iz ringa odbila da se skine, a nudili joj velike pare

06:30 | 03-11-2023

Šoutajm 0

Prsata plavuša, kojoj se popularnost vinula u nebesa posle boksa, dobijala šestocifren iznos da pokaže bujne obline

Apolonija Luelin
Profimedia

 

Apolonija Luelin ima armiju sledbenika na društvenim mrežama - pet miliona na Fejsbuku, 690 hiljada na Tiktoku, 570 hiljada na Instagramu - i redovno je časti izazovnim fotkama.

Prsatoj plavuši iz Engleske popularnost na društvenim mrežama se vinula u nebesa pošto se pojavila u ringu kao devojka koja najavljuje borbe. Zatim je postala omiljeni model za proizvođače kupaćih kostima. Kad ona uđe u bikini, pa to puca...

Ume da obraduje pratioce i fotkama na kojima je obučena, ali tako da i na njima, po pravilu, izazovno deluje za muški svet. Samo izaziva, dalje od toga, veli, ne želi da ide. A mogla je i to za velike pare...

Apolonija je, naime, otkrila da je imala nepristojnu ponudu.

- Ponuđeno mi je 100.000 funti za golišave fotografije. Koliko god da podržavam devojke koje to rade, to nije za mene. Ljudi misle da sam orjentisana na novac, ali nisam. Ko daje takve ponude doživljava me na pogrešan način - rekla je 24-godišnjakinja iz Jorkšira.

Svaki mesec putovanje

Prema fotkama koje objavljuje može se zaključiti da je Apolonijin život luksuzan. Čine ga i brojna putovanja na egzotične destinacije.
- Godinu pre zatvaranja planirala sam da idem s mamom na 12 putovanja u 12 meseci, ali je došlo do zaključavanja. Kad smo izašli iz blokade, počela sam da ispunjavam taj plan, sad ga i prebacujem. Imam više od 12 putovanja godišnje.

Kaže da tata Džon i mama Pola odobravaju njen manekenski rad.

- Mama snima skoro 90 odsto mojih slika. Porodica zna da ne pravim fotografije u toplesu ili golišave - dodaje Instagram model.

Na mrežama je „eksplodirala“ tokom izolacije zbog korone početkom 2020. godine. Otad do dan-danas uvećava broj pratilaca, muških pre svega, očigledno. A možda se vrati i u ring...

Komentari(0)

Loading