TUKAO ME ZBOG JEDNOG LAJKA NA INSTAGRAMU Jeziva tvrdnja bivše devojke Saše Zvereva

17:24 | 03-11-2023

Šoutajm 0

Nemac je ponovo na udaru

Aleksandar Zverev
EPA/MARK R. CRISTINO

Nemački teniser Aleksander Zverev ponovo se suočava sa užasnim optužbama koje u javnost iznose njegove bivše devojke. Nakon što je godinama u centru pažnje bila lepotica iz Rusije Olga Šaripova, protiv nemačkog tenisera glas je podigla i Brenda Patea sa kojom ima ćerku.

Nakon što je sud odlučio da Zverev mora da isplati 450.000 evra Brendi, u Nemačkoj se pojavio njen intervju tokom kojeg su otkriveni pojedini detalji njihovog odnosa, ali i sudskog procesa koji je vođen. Patea je tom prilikom ispričala kako je izgledalo nasilje koje je Saša primenjivao.

- On je ljubomoran čovek. Iznova i iznova je pretraživao sadržaj mog mobilnog telefona. Ponekad bi za raspravu bio dovoljan samo jedan 'pogrešan' lajk na Instagramu, nešto što se njemu ne sviđa. Njegov bes se više puta pretvarao u fizičko nasilje - rekla je Brenda Patea, jedna od bivših devojaka nemačkog tenisera.

Sajt koji je preneo izjavu bivše devojke Aleksandera Zvereva otkriva i pozadinu priče, odnosno šta je tačno bio predmet pred nemačkim sudom. 

- Jedne noći u maju 2020. godine, u iznajmljenom Airbnb stanu u Berlinu, Zverev je navodno gurnuo Pateu uza zid i zatim je gušio tokom svađe. Brenda je osetila bolove u grlu i predelu vrata, zbog čega je otežano gutala. Zverev je negirao bilo kakvu upotrebu nasilja, a u sudskoj dokumentaciji su i izjave dvoje prijatelja Brende Patee koji potvrđuju da im je otkrila detalje ubrzo nakon zločina. Navodno, postoje dokazi i da je Saša Zverev pred svedocima potvrdio da je Brendu dodirivao u predelu vrata - navodi "sueddeutsche.de".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading