USIJANJE Golišava cica bivšeg asa Barse zapalila mreže: Nije za one sa slabim srcem!

06:00 | 09-11-2023

Šoutajm 0

Špankinja rizukuje da joj uvedu zabranu zbog poziranja u haljini bez grudnjaka

Džesika Goikoečea

 

Znala je Džesika Goikoečea i ranije da objavljuje izazovne fotke, ali od ovih sad može da se rikne!

Španska manekenka i influenserka, koja važi za jednu od najzgodnijih žena sveta, svakako i najlepših, redovno oduševljava pratioce na Instagramu - ima ih 1,8 miliona - zadivljujućim slikama.

Poput ovih na kojima je 26-godišnja devojka Marka Bartre, bivšeg asa Barselone i aktuelnog člana Betisa, u crnoj prozirnoj haljini - bez grudnjaka!

„Brutalna“, „Najlepša na planeti zemlji“, „Boginja“, „Tako vruća“, glasili su neki od komentara.
Džesika je tim fotkama rizikovala da je blokiraju, što se, ipak, nije desilo. Na radost armije fanova, a i Bartri očigledno ne smeta...

Preživeli krizu u ljubavi

Bartra i Goikoečea su jedan od najatraktivnijih parova na javnoj sceni. Zajedno su od juna 2022, kad se saznalo za njihovu vezu. Letos je njihova ljubav zapala u krizu, čak su se bili i otpratili s društvenih mreža, ali su je prebrodili i ponovo su srećni zajedno. Vole se, paze i maze, i jedno drugog podržavaju u poslovima kojima se bave.

Iskusni defanzivac (32) trenutno je listi povređenih kluba iz Sevilje, posle operacije Ahilove tetive.

Vreme tokom oporavka, pored rada u teretani, prekraćuje uz Džesiku, a obilaze ga i deca koje ima iz razvedenog braka sa španskom novinarkom Melisom Himenez - ćerkice Gala (8) i Abril (5) i sinčić Maks (4).

Komentari(0)

Loading