BOGATI NA RADNIČKU KLASU Goreće na jugu Španije: Vrela Italijanka gleda Srbina

06:30 | 12-11-2023

Šoutajm 0

Derbi Seviljano privlači veliku pažnju, u Andaluziju je stigla i sicilijanka lepotica

Dileta Leota
EPA/RICCARDO DALLE LUCHE

 

Derbi Seviljano večeras (18.30) daruje fudbalskom svetu 140. izdanje. Po običaju privlači ogromnu pažnju, ne samo španske javnosti, a da je tako dokazuje i prisustvo italijanske lepotice.

Dileta Leota EPA/ETTORE FERRARI
 

Dileta Leota, najpoznatija sportska novinarka s Apenina, stigla je u glavni grad pokrajine Andaluzija kako bi izveštavala s dvoboja Sevilje (65 pobeda dosad) i Betisa (40).

Vrela Sicilijanka, na kojoj se uopšte ne vidi da se porodila pre samo tri meseca, u sklopu priprema je obišla stadion „Ramon Sančez Pishuan“. Tamo je dobila poklon, potpisan dres Sevilje s brojem 10 i svojim imenom.

Dileta Leota Printscreen/Instagram
 

Jesu li time u taboru „berberina“ želeli da privuku sreću pred okršaj s ljutim gradskim rivalom za koga uglavno navija radnička klasa - dom Sevilje je u bogatoj četvrti - ostaje da se vidi.

Nemanja Gudelj AP/Jose Breton
 

Činjenica je da Nemanja Gudelj i saigrači lošije stoje na tabeli (11 bodova) od zeleno-belih, koji su s 20 bodova nadomak evropske zone, a i u boljoj su formi. Naime, srpski reprezentativac i društvo s „Pishuana“ pet kola ne znaju za pobedu u La Ligi.

Možda se ćurak na toplom španskom jugu okrene večeras, baš pred vrelom Diletom koja „gori“ i u 33. godini

Tagovi:

Komentari(0)

Loading