VRELA PORUKA Partizanov Brazilac moćno zakucao, prelepa Srpkinja u ekstazi

07:00 | 17-11-2023

Šoutajm 0

Najbolji potez 8. kola Evrolige izazvao reakciju kečerske šampionke iz Kanade, devojke novog centra crno-belih

Karmen Petrović

 

Kad Bruno Kaboklo zakucava, navijači su u ekstazi. I navijačice, jedna posebno - njegova devojka, a naša zemljakinja.

Bajern - Partizan Profimedia
 

Moćno kucanje Brazilca na gostovanju Bajernu, gde je Partizan propustio šansu za brejk (94:85), toliko je oduševilo Evroligu, da je taj potez proglasila najboljim u 8. kolu.

Uprkos, eto, porazu ekipe, Kaboklo će zauvek pamtiti Minhen, koliko zbog priznanja Evrolige, još više zbog sjajnog debija u najjačem klupskom takmičenju. I sam se pohvalio učinkom - 19 poena uz jedan promašeni šut (3/3 za dva, 3/4 za tri, 4/4 bacanja) - na Instagramu, čime je izazvao mnogobrojne pohvale. Reagovala je i njegova devojka Karmen Petrović.

Karmen Petrović Printscreen/Instagram
 

Prelepa Srpkinja u komentaru nije ništa napisala, ali je dovoljno „rekla“ ostavljanjem četiri emotikona - eksplozija, šampion, ljubav i vatra.

Srećni i zadovoljni na venčanju

Bruno i Monika, pardon Karmen, u ljubavi su iz vremena kad je Brazilac igrao u NBA za Toronto (2014-2018). Na društvenim mrežama nemaju mnogo zajedničkih fotki, ali ona s venčanja njene najbolje prijateljice dovoljno pokazuje koliko su srećni...

Pravo ime 27-godišnje kečerke je Monika Klisara. Rođena je u Zenici, a od ranog detinjstva živi u Kanadi gde su joj roditelji emigrirali sredinom 90-ih.

Tamo je s pet godina krenula na karate, s 12 je imala crni pojas, dugo je bila na tatamiju, osvojila je nekoliko zlata, da bi se proletos prebacila na američko rvanje.

Sad je jedna od najpopularnijih - i najlepših, dabome - u WWE, svetski poznatoj kompaniji koja organizuje profesionalne rvačke događaje.

Komentari(0)

Loading