E, DAVIDE, DAVIDE Ko je Argentinka meta špijuniranja: Reklamira donji veš, raspaljuje maštu fotkama, ljubila slavnog fudbalera...

06:30 | 24-11-2023

Šoutajm 0

Manekenka iz Mesijevog rodnog Rosarija započela je vezu s Nalbandijanom ubrzo posle kraha njegovog braka dugog 22 godine

Araseli Torado
Printscreen/Instagram

 

David Nalbandijan, nekadašnji argentinski teniser i bivši trener našeg reprezentativca Miomira Kecmanovića, optužen je za uznemiravanje i špijuniranje bivše devojke Araseli Torado.

David Nalbandijan i Rafael Nadal EPA/Nicolas Aguilera
 

Maltretiranje i kontrola života

Veza 29-godišnje manekenke i 12 godina starijeg bivšeg tenisera je zapala u krizu kad su počeli da žive zajedno u Buenos Ajresu. Prethodno su boravili jedno kod drugog, malo u Rosariju, malo u Kordobi, odakle je Nalbandijan. U glavnom gradu je, navodi se u tužbi, David maltretirao Araseli, pokušavao da kontroliše njen život, a vrhunac je postavljanje kamere.
- S obzirom na pitanja koja dobijam, zbog događaja čija sam žrtva, a čiji je izvršilac David Nalbandijan, obaveštavam vas da sprovodim odgovarajuće krivične i građansko-sudske radnje. Hvala vam što brinete i podržavate - poručila je lepa crnka u storiju na Instagramu.

Lepa Argentinka je proletos prijavila svojevremeno trećeg reketa sveta za uznemiravanje. Tad su optužbe odbačene zbog nedostatka dokaza, ali je sad slučaj oživeo i stigao do policije.

Ona je letos u njihovom stanu našla kameru u ventilacionom otvoru koja je mogla da šalje slike na mobilni telefon, a koju je postavio Nalbandijan. Otišla je u policiju i prijavila ga, uzgred pustila audio-poruku u kojoj je bivši dečko priznao da je ubacio kameru, ali da je nije koristio.

A ko je, zapravo, Araseli Torado? Manekenka iz Rosarija, rodnog grada najpoznatijeg Argentinca na svetu Lionela Mesija, uticajna je na društvenim mrežama. I zbog reklamiranja donjeg veša, u kojem izgleda fantastično, i zbog drugih fotki kojima raspaljuje maštu pratiocima na Instagramu.

Araseli i David su započeli vezu početkom godine, a prvi put su viđeni zajedno u javnosti u februaru, samo dva meseca pošto je pukao Nalbandijanov brak dug 22 godine s majkom njegovo dvoje dece Viktorijom Boš.

Vrela Argentinka je prethodno ljubila drugog bivšeg slavnog sportistu - Huana Sebastijana Verona. S nekadašnjim fudbalskim asom, danas čelnikom kluba Estudijantes iz La Plate, živela je do 2021. godine.

A Veron se prošle nedelje ponovo oženio. Njegova druga supruga Valentina Martin je 19 godina mlađa, on ima 48...

Komentari(0)

Loading