ĐAVOLICA Kolumbijka digla na noge navijače: Policajka bez brusa tražila pobedu! (VIDEO)

06:30 | 29-11-2023

Šoutajm 0

Lepotica bujnih oblina na dan meča Amerike u Medeljinu objavila motivacioni snimak

Aleksa Narvaez
Printscreen/Instagram

 

Aleksa Narvaez je najpopularnija navijačica Amerike Kali ove jeseni. Otkako je ova policajka snimljena kako slavi gol - u uniformi pored terena (!) - mečevi „đavola“ su pod posebnom prismotrom.

Kolumbijka bujne zadnjice zasad prati voljeni tim samo kod kuće, valjda zbog posla. Na minulo gostovanje Atletiku nasionalu u Medeljin nije išla, ali se potrudila da motiviše kapitena Adrijana Ramosa i društvo. Reči manje-više nisu bile bitne, koliko stajling.

Glamurozna policajka je, naime, objavila snimak na kojem je bez brusa, a grudi joj pokrivaju nalepnice u bojama Amerike.

„Dobro jutro, divni moji ljudi. Izašlo je sunce. Do poslednjeg đavola“, napisala je uz tu objavu koja je dobila skoro 100.000 lajkova.

Popularnija od Amerike

Aleksa je za dva meseca, otkako je primećena na atletskoj stazi stadiona „Paskval Gerero“, podigla sebi popularnost na društvenim mrežama. Tad je imala 1,7 miliona pratilaca na Instagramu, a sad dva miliona. Ameriku Kali, treći najtrofejniji klub u Kolumbiji (iza Atletika nasionala i Miljonariosa), primera radi, prati triput manje!
Policajka na Tiktoku ima više od dva miliona sledbenika, a dobija skoro 13 miliona lajkova za snimke koje objavljuje.

Aleksine reči, ili grudi, kako želite, nisu doprle do izabranika trenera Gonzaleza. Pretrpeli su poraz 1:0 i na polovini grupne faze (tri kola) izgubili šanse da budu prvi i prođu u finale šampionata Kolumbije. Imaju nula bodova...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading