BOMBA NAVIJAČICA Bodrila Švajcarsku, sad Albaniju, pa Hrvate ujela za srce: Nećete proći grupu!

07:00 | 07-12-2023

Šoutajm 0

Proglašena za najatraktivniju na EP 2016, crnka bujnih oblina se sprema za Nemačku i smatra da će Dalićeva ekipa izvući najdeblji kraj u „grupi smrti“

Erjona Sulejmani
Printscreen/Instagram

 

Nedavni žreb u Hamburgu je formirao, nepodeljeno je mišljenje fudbalskog sveta, „grupu smrti“ na predstojećem Evropskom prvenstvu. Da, onu koju smo, bogu hvala, mi izbegli i otišli na Engleze, Dance i Slovence.

Grupa smrti na EP 2024. EPA/Filip Singer
 

Grupa B je ta, dakle, u kojoj su aktuelni kontinentalni prvak Italija, poslednji šampion Lige nacija Španija, trećeplasirana selekcija sa prošlog Svetskog prvenstva Hrvatska i Albanija, totalni autsajder. Jedna navijačica, i to ne obična, smatra ipak da će najdeblji kraj u tom društvu izvući Hrvati.

Erjona Sulejmani Profimedia
 

Erjona Sulejmani je na EP 2016. u Francuskoj proglašena za najatraktivniju na tribinama. Tad je, kao supruga švajcarskog reprezentativca Blerima Džemailija (iz Tetova, inače) bodrila „sajdžije“.

Blerim Džemaili EP/Ennio Leanza
 

Bivši muž soler u krevetu

Erjona je svojevremeno izazvala pažnju izjavom da su fudbaleri slabi ljubavnici, a tadašnjeg supruga Blerima Džemailija je opisala kao „igrača kojem je najviše do solo-prodora“. Time je, takoreći, istakla da je njen bivši muž, koji je letos okončao karijeru (igrao za Cirih, Torino, Parmu, Napoli, Galatasaraj, Bolonju...), loš u krevetu.
- Se*s pre utakmica? Fudbaleri nisu baš neki veliki ljubavnici. Oni to vole da rade sami - rekla je u jednoj italijanskoj rijaliti emisiji, posle čega je Džemaili bio na stubu srama na društvenim mrežama.

A kako je u međuvremenu pukao njihov brak, možda i zbog toga što je fudbalere opisala kao „loše ljubavnike“, bombastična manekenka se okrenula Albaniji. Jasno, rođena je u Skadru na Bojani...

Erjona je napustila Džemailija početkom 2018, tri godine pošto se udala za njega i rodila mu sina Luana. Živi i radi u Italiji, pa je poželela da se reprezentacija te zemlje i njene otadžbine nađu u finalu EP 2024.

„Neka pobedi bolji u meču između Italije i Albanije“, odgovorila je na pitanje fanova na društvenim mrežama koga bi volela da vidi u finalu 14. jula.

„Gori“ na plaži

Nekadašnja mis Albanije „gori“ od se*sepila na fotkama kojima časti pratioce na Instagramu, njih nešto više od pola miliona. Neretko pozira i bez grudnjaka! Uglavnom reklamira kupaće kostime, imala je i svoju modnu liniju...

Prethodno je komentarisala i grupu.

„Kad imate tri favorita, Albaniju, Italiju i Španiju, i nadate se da će barem jedna osvojiti EP. A onda saznate da su u istoj grupi“, napisala je ova influenserka i, ne pomenuvši ih, sigurno ujela Hrvate za srce.

Pratioci na Instagramu su je podsetili da sve tri reprezentacije mogu dalje u nokaut-fazu. A Dalićeva selekcija? Videćemo 19. juna, kad je baš u Hamburgu okršaj Albanije i Hrvatske.

Komentari(0)

Loading