UMESTO POZDRAVA OD**BI Marokanska misica prišla slavnom zemljaku s lepom željom, a otišla šokirana: On nije normalan!

06:00 | 14-12-2023

Šoutajm 0

Bivša mis Afrike tvrdi da je fudbaler Galatasaraja najarogantnija osoba na svetu

Fati Jamali
Printscreen/Instagram

 

Fudbalske zvezde van terena neretko nisu onakve kakvim se prikazuju pod svetlima svetske slave. U to se, kaže, uverila marokanska lepotica...

Hakim Ziješ EPA/TOLGA BOZOGLU
 

Fati Jamali, poznata glumica, manekenka i TV voditeljka iz Maroka, ostala je šokirana ponašanjem čuvenog zemljaka Hakima Ziješa. Prema njenim rečima, as Galatasaraj ju je ignorisao, a zatim i izvređao. Sve to se desilo u Istanbulu...

Nekadašnja mis Afrike je u javljanju uživo na Instagramu opisala taj susret iz metropole na razmeđi dva kontinenta.

- Devojke, upoznala sam najarogantniju osobu koju sam ikad videla. Bila sam sa stranim prijateljima i on mi je bio blizu. Rekla sam „zdravo“, a on me je pogledao me popreko. Stvarno je nenormalan - rekla je 35-godišnja Fati, koju na toj društvenoj mreži prati 5,8 miliona fanova.

Tu, međutim, nije bio kraj njihovog susreta. Kad se vratila u hotel, ponovo je videla Ziješa i tu priliku iskoristila da mu, veli, sugeriše na ponašanje koje „nije lepo“, na šta joj je on odgovorio:

- Od*ebi!

Onda je i lepotica, dodaje, uzvratila istom merom.

Hakim Ziješ AP/Natacha Pisarenko
 

Ziješ: Tvoje mišljenje nebitno...

Ziješ nije direktno odgovorio Jamali, ali je na Instagramu, gde ima 11,1 milion pratilaca, postavio stori s porukom trenera američkog fudbala Dejona Sandersa.
„Pogledaj me, šta je sa mnom zbog čega bi pomislio da mi je stalo do tvog mišljenja o meni. Tvoje mišljenje o meni nije mišljenje koje ja imam o sebi“, glasila je ta poruka.

Fatima Zahra Jamali, kako glasi puno ime i prezime lepotice iz Kazablanke, opasno se razočarala u slavnog zemljaka, pa je poručila:

- Koliko god sam ga volela, sad ga mrzim. Ono što vidite na TV je jedno, stvarnost je nešto drugo.

Fati je počela da radi kao model kad je imala 16 godina, radeći na modnim revijama i u reklamnim kampanjama, a prvi put se proslavila 2013. kad je pobedila na izboru za mis Afrike. Godinu kasnije je proglašena za mis Arapske lepote.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading