ĐENKA Bivšem Novakovom rivalu preti kazna zbog snimanja filmova, vrela Argentinka u očaju: Objaviće moje gole fotke!

07:00 | 17-12-2023

Šoutajm 0

Finalista Vimbldona iz 2002. špijunirao bivšu devojku, koja traži od suda da mu zabrani prilazak i zapleni mobilni telefon

Araseli Torado
Printscreen/Instagram

 

Argentinac jermenskog porekla David Nalbandijan, nekad treći teniser sveta i finalista Vimbldona 2002, optužen je da je snimao bivšu devojku kamerom sakrivenom u otvoru za ventilaciju u njenom stanu.

Lejton Hjuit i David Nalbandijan EPA/ANJA NIEDRINGHAUS
 

Senzacionalna vest iz Buenos Ajresa od pre tri nedelje ovih dana je dobila nastavak - Araseli Torado je podnela zahtev da se 41-godišnjaku iz Unkilja zabrani prilazak njoj!

Zbog nje ostavio ženu i dvoje dece

David je zbog Araseli ostavio suprugu Viktoriju Boš, s kojom ima dvoje dece (Sosi i Teo), posle 22 godine braka. Rastali su se krajem 2022, a već u februaru ove je prvi put viđen zajedno s novom partnerkom. Manekenka koja najčešće reklamira donji veš letos ga je ostavila, pošto je otkrila da je špijunira, a nedavno je to otkrila novinarima...

- Nalbandijan me je snimao dovoljno dugo da ima snimke i slike na kojima sam gola i druge privatne trenutke koji uključuju mene, porodicu i prijatelje. Osećam paniku i anksioznost zbog toga šta bi mogao da ima u telefonu ili na aplikaciji. Želim sudski nalog za zaplenu njegovih elektronskih uređaja - istakla je 29-godišnja manekenka i model, koja na Instagramu ima 216.000 pratilaca.

Snimanje 24 sata dnevno

Araseli je otkrila kako funkcioniše aplikacija koju je koristio njen bivši momak.
- Špijunirao me je sa svog mobilnog telefona. Mogao je da me gleda 24 sata dnevno. Ta aplikacija čuva snimke od tri do šest meseci. Zvala sam ga da mu kažem da više nikad ne želim da ga vidim - rekla je lepa crnka.

Posle svedočenja, Araseli je nastavila ispovest...

- Osećam olakšanje kad znam da je ovo postalo javno i da me je pravosudni sistem saslušao.
Istraga je najpre bila odložena, jer su delili kuću u kojoj je kamera bila instalirana. Međutim, sud za žalbe je odlučio da vreloj Argentinki treba dozvoliti da svedoči pošto su njeni advokati podneli zahtev za poništavanje prvobitne odluke.

Brat pronašao kameru

Kamera, koju kontroliše Wi-Fi, otkrivena je kad je manekenkin brat primetio sjaj iz otvora za ventilaciju u spavaćoj sobi svoje sestre. Skinuo je rešetku i imao šta da vidi...

Nekadašnji rival najboljih tenisera sveta, pa i našeg Novaka Đokovića, u odbranu je rekao da nije imao pristup nijednoj slici snimljenoj kamerom zbog, kako je naglasio, problema s internetom. Okončanje postupka se očekuje do kraja godine, a ako bude proglašen krivim, mediji navode da bi mogao da plati veliku odštetu bivšoj devojci.

Komentari(0)

Loading