POSLASTICA Prsata Deda Mrazica stigla, svi bi da dobiju poklon

06:30 | 27-12-2023

Šoutajm 0

Bombastična Britanka počastila obožavaoce za Božić u izazovnoj odeći koja ne skriva puno

Apolonija Luelin
Printscreen/Instagram

 

Praznična euforija na Zapadu nije zaobišla ni Apoloniju Luelin, štaviše, 24-godišnja se malo više opustila i fanovima pokazala... Pa taman dovoljno da im zagolica maštu.

Devojka iz bokserskog ringa je počastila pratioce na Instagramu fotkom u kostimu Deda Mrazice uz čestitku za srećan Božić, a i video snimkom na kojem je nosila odeću inspirisanu praznikom koji ovih dana slave katolici. Smelu odeću koja je više otkrivala nego prokrivala njene bujne grudi, po kojima je inače prepoznatljiva na društvenim mrežama.

Apolonija se smešila dok je pozirala, pa je obožavaocima poručila:

„Deda Mrazica dolazi“.

Njeni pratioci su je, po običaju, zasuli komplimentima.

„Deda Mrazica nikadnije izgledala bolje!“, „Vau! Najbolji božićni poklon“, „Prekrasno“, glasili su neki od komentara na izgled prsate plaviše.

Vitamin D na suncu El-Eja

Apolonija je navikla pratioce na fotke s putovanja na kojima se vidi njen glamurozni život. Nedavno je podelila slike kako upija zimsko sunce na plaži u Kaliforniji.
„Vitamin D je važan“, napisala je u opisu fotki.

Devojka iz Jorkšira je stekla slavu kao ring devojka na Misfits bokserskom događaju prošle godine. To joj je potom donelo veliku popularnost na društvenim mrežama na kojima redovno postavlja vrele fotke i oduševljava pratioce, a na Fejsbuku ih ima pet miliona, na Tiktoku 700.000 i na Instagramu skoro 600.000.

Komentari(0)

Loading