CRNO-BELI KOKTEL Kapitenova čuka od 60.000 i bomba Poljaka, za koju su se lepile sve oči

06:00 | 28-12-2023

Šoutajm 0

Partizanovi košarkaši na okupu, van terena - u civilu, a šou je ukrala zanosna Dorota

Ponjitka, Kaboklo i Karmen
Alo!/Vladimir Marković

 

Na tradicionalnom Partizanovom koktelu uoči Nove godine, na kojem je predsednik kluba Ostoja Mijailović ocenio 2023. kao uspešnu, Žocovi izabranici su privlačili pažnju, neki lepšim polovinama ili stajlingom, neko aksesoarima, poput Kevina Pantera.

Kevin Panter ATA Images
 

Kapiten crno-belih se dičio satom čija cena ide i do 60.000 evra.

- „Audemars Piguqet Royal Oak 41mm Iced out“ s aftermarket setom dijamanata na satu. Popularni „ledeni“ satovi rasprostranjeni su širom sveta i dozvoljavaju ljubiteljima ovog stila da biraju kombinaciju, veličinu i težinu dijamanata što direktno utiče na cenu. Model koji Kevin nosi ima čeličnu osnovu kućišta, funkciju datuma s crnom podlogom i krupne dijamante na bezelu. Cena je 60.000 evra, ali varira - navodi poznata stranica na društvenim mrežama „Sat na ruci“.

Bruno Kaboklo i Karmen Petrović ATA Images
 

Bruno i srpska lepotica

Bruno Kaboklo je bio na koktelu u pratnji prelepe devojke Karmen Petrović, rođene Zeničanke čiji su se roditelji odselili u Kanadu sredinom 90-ih.
Monika Klisara, kako glasi pravo ime 28-godišnjoj WWE zvezdi (američko rvanje, kečeri), blistala je uz Brazilca u kratkoj beloj haljini.

Ukras Mateuša Ponjitke je bila - supruga.

Mateuš Ponjitka i Dorota Trojanovska Alo!/Vladimir Marković
 

Poljakinja Dorota Trojanovska (35), s kojom je Partizanov bek u braku od 2019, zaista je blistala na skupu u jednom prestoničkom klubu na Dorćolu. Lepa crnka bombastičnog izgleda pokušala je da izbegne fotoaparate, ali nije baš uspela...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading