PRAZNIČNA PAUZA Srbi sa ženama uživaju u pustinjskom raju, s njima je i vrela Katalonka

06:30 | 28-12-2023

Šoutajm 0

Naši reprezentativci se vraćaju klupskim obavezama već prvih dana 2024. godine, pa koriste ove dane za odmor

Nemanja i Anastasija Gudelj
Printscreen/Instagram

 

Praznična pauza, tokom (katoličkog) Božića i oko Nove godine, kratko traje u španskoj La Ligi, pa svaki dan valja iskoristiti za odmor.

Srpski reprezentativci Nemanja Gudelj, defanzivac/vezista Sevilje, i Predrag Rajković, golman Majorke, zajedno su u Dubaiju. Ne sami, naravno, u glamuru bisera Ujedinjenih Emirata uživaju s najmilijima - uz Nemanju je supruga Anastasija, a s Predragom je porodica, supruga Ana i sinovi Relja i Tadija.

Gudeljevima i Rajkovićima su jedno veče društvo pravili Marokanac Munir el Hadadi, bivši Nemanjin saigrač, s devojkom Andreom Dalmau.

Španski šampionat se nastavlja 2. januara, dok će naši „orlovi“ na teren dan-dva kasnije. Najpre Rajković, koga čeka izazov svih izazova - gostovanje lideru Realu, čije će haubice Belingem, Rodrigo, možda i oporavljeni Vinisijus pucati iz svih oružja ka mreži Majorke.

Andrea gori na pesku

Katalonska influenserka Andrea Dalmau nije propustila priliku da „zapali“ Džumeira. Boraviti u Dubaiju, a ne biti na čuvenoj plaži, bio bi greh... Palo je naravno fotkanje na pesku, u pozi taman da se iza vidi veličanstven hotel „Burdž el Arab“.

Četvrtog dana 2024. godine Gudelj će sa Seviljom biti domaćin Atletik Bilbaou, što bi svojevremeno bio derbi, ali se „berberini“ sad bore za goli prvoligaški život...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading