OSTVARILA SNOVE Izazovna novinarka Fani Stipković intervjuisala Đokovića, a "upecala" poznatog Španca (FOTO)

23:26 | 27-12-2023

Šoutajm 0

Hrvatica se proslavila na mnogim poljima, a onda je uplovila u bračnu luku i posvetila se majčinstvu.

Fani Stripković
Printscreen/Instagram

 

Fernando Jero (55), jedna od legendi Reala i reprezentacije Španije (89 utakmica, 29 golova) najpre je bio u braku sa Sonjom Ruiz, a onda je, dve godine po razvodu, upoznao Hrvaticu Fani Stipković (42), poznato TV lice, sa kojom se venčao u septembru u Meksiku. Već sledećeg meseca dobili su sina Nikolasa Valentina. Iskoristili su priliku da se porodično slikaju i svima čestitaju Božić.

Par uživa u Meksiku, a kada su u Španiji žive u luskuznom stanu u Aravaci, na devet kilmetara od centra Madrida, iako je Jero rodom iz Malage.

Fani je rođena na Korčuli, završila je političke nauke u zagrebu, a u Madridu postdiplomske studije (tako je usavršila španski jezik), bavila se modelingom u Hrvatskoj, Londonu, Milanu i Španiji za razne reklame, editorijale, modne revije i muzičke spotove.

Fani Stripković Printscreen/Instagram
 

Na televiziji je počela da se probija 2005. godine. Vodila je emisiju „Crveni tepih“, intervjuisala je Kristijana Ronalda, Novaka Đokovića, Luisa Figa, Luku Modrića, Ivana Rakitića, Kobija Brajanta, Luisa Hamiltona, Andrea Agasija, Serđa Skariola, Rafaela Nadala, Rodžera Federera... Vodila je emisiju „Cool Tour“ koja posećuje luksuzne vile poznatih ličnosti. Izveštavala je sa Miss Universe Hrvatske, US Open i ATP teniske turnira, UEFA Lige šampiona, Zlatne loptu FIFA...

Stipković je 2013. i 2014. godine lansirala kolekciju kupaćih kostima, a pisala je za „The Huffington Post“, poput: „Šta je zapravo uspeh?“ i „Kako odbaciti svoj ego pomoću pet tehnika“.

Fani Stripković Printscreen/Instagram
 

U aprilu 2019. godine Fani je izabrana za izvršni komitet Međunarodne federacije za fudbalsku istoriju i statistiku, gde je domaćin godišnje ceremonije i dodeljivanje nagrada.

Nole je raspametio

Posle intervjua sa Novakom Đokovićem atraktivna Hrvatica se pohvalila fotografijom uz koju je napisala:

- On nije samo najbolji teniser sveta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi preneo poruku ljubavi koju bi trebali da imamo jedni za druge i kako bi svojim porukama i delima pomogao da ovaj svet postane bolje mesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primer uzornog sportiste i još kvalitetnije osobe - napisala je tada Fani na svom profilu na Instagramu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading