INTERNET GORI ZBOG IZAZOVNE ARGENTINKE Perverzna Vanda objavila nikad vreliju fotografiju i "zapalila" društvene mreže (FOTO)

17:25 | 28-12-2023

Šoutajm 0

Izabranica Maura Ikardija pozirala je u crvenoj spavaćici koja više otkriva nego pokriva, te je ova fotka za kratko vreme "zapalila" društvene mreže i "oborila" internet.

Vanda Nara
Printscreen/Instagram

 

Vanda Nara važi za jednu od najpoznatijih žena u svetu fudbala i često pratioce na Instagramu obraduje nekom provokativnom objavom. Ipak, sada je otišla korak dalje i pojavila se u nikad izazovnijem izdanju.

Izabranica Maura Ikardija pozirala je u crvenoj spavaćici koja više otkriva nego pokriva, te je ova fotka za kratko vreme "zapalila" društvene mreže i "oborila" internet.

- Već mislim na novogodišnju noć - napisala je Vanda i na taj način zagolicala maštu muškarcima širom planete.

Vanda je imala lepih trenutaka u 2023. godini, mada je istu obeležila svađa sa Ikardijem, kao i navodna bolest. Pojedini mediji pisali su da boluje od leukemije...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

 

- Radila sam neke rutinske testove, lekari su videli čudne promene. Uključila sam TV u bolnici i videla sam 'Vanda je bolesna'. Samo sam počela plakati, a nisam ni znala šta mi je - istakla je Vanda i dodala:

- Deca su mi bila veoma tužna zbog svega. Nisam odustala od borbe i čim sam dobila poziv za 'Ples sa zvezdama', odmah sam pitala doktora da li smem učestvovati. Saopštili su mi da budem mirna i da uživam.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading