KAKVO IZNENAĐENJE Kristijano Ronaldo majci poklonio "zver" za Novu godinu i rođendan (VIDEO)

17:02 | 01-01-2024

Šoutajm 0

Ipak mu je ona najvažnija osoba u životu

KAKVO IZNENAĐENJE Kristijano Ronaldo majci poklonio "zver" za Novu godinu i rođendan (VIDEO)
EPA

Porugalski fudbaler Kristijano Ronaldo oduševio je majku za rođendan. Dolores Aveiro je u nedelju, na doček Nove godine, proslavila 69. rođendan i dobila je niz iznenađenja. Ronaldo je prvo otkazao sve planove i otputovao u rodnu Madeiru da bi sa majkom proslavio njen dan, a uz to se i "isprsio" poklonima pošto joj je poklonio automobil koji vredi oko stotinu hiljada evra.

Kada joj je Ronaldov sin, Kristijano Ronaldo Žunior, pokazao poklon - nije mogla da zadrži suze. Odmah je u ušla i Porše kajen, na kome je inače bila ukrasna mašna i bilo joj je teško da obuzda emocija i pre nego što je automobilom krenula u prvu, premijernu vožnju.

Uz sve to, Ronaldo je na rođendan doveo njenog omiljenog pevača Luana Santanu. Ne samo da je morao da plati veliki novac da bi se Brazilac pojavio na privatnoj proslavi Ronaldove majke za Novu godinu, nego mu je pokazao zahvalnost i tako što mu je poklonio roleks. Pogledajte trenutke sa rođendanske zabave koji najbolje pokazuju koliko Ronaldo voli i poštuje svoju majku, za koju neretko kaže da je najvažnija osoba u njegovom životu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading