NAJBOLJE DOLAZI... Piksijev izabranik u društvu srpske misice najavio najlepšu vest

07:30 | 03-01-2024

Šoutajm 0

Đorđe i Đina čestitali Novu godinu na društvenim mrežama uz objavu koja je raznežila sve pratioce

Đorđe Petrović
Profimedia

 

Srećna Nova godina. Najbolje tek dolazi... Mama i tata uskoro.

Đorđe Petrović AP/Kirsty Wigglesworth
 

Prvi golman plavaca

Petrović je doveden na „Stamford bridž“ da bude rezerva Robertu Sančezu, a kad se Španac povredio na meču s Evertonom 10. decembra, Srbin je zaposeo mesto među stativama „plavaca“. Otad je vezao pet utakmica na kojima je ekipa trenera Poketina ostvarila četiri pobede i poraz (od Vulvsa). Jedan od izabranika selektora Dragana Stojkovića Piksija se posebno istakao u Liga kupu protiv Njukasla kad je odbranom Ričiju u poslednjoj seriji penala odveo Čelsi u polufinale.

Ovom porukom objavljenom na Instagramu 1. januara srpski reprezentativni golman Đorđe Petrović i njegova prelepa supruga Đina su obnarodovali da im sledi godina najveće radosti - postaće roditelji.

Sjajnu vest Petrovići su podelili s pratiocima na društvenim mrežama iz londonskog doma, ispred okićene jelke, uz snimke ultrazvuka Đinine trudnoće.

Čuvar mreže Čelsija i bivša srpska misica su u braku od kraja 2022. Upoznali su se dok je Požarevljanin branio gol Čukaričkog. U proleće iste godine mladi par se preselio u Ameriku, posle Petrovićevog potpisa za Nju Ingland, u čijem dresu je bio jedan od najboljih golmana MLS.

Letos su stigli u Englesku, pošto je Đorđe ostvario transfer u Čelsi - najveći u istoriji našeg fudbala za čuvara mreže - vredan 14 miliona evra.

San o misici

Dolazak Đine Petrović na Ostrvo letos je propraćen u britanskim medijima. Pre svih „San“ je pisao o lepotici koja je kao misica Srbije učestvovala na „Miss Earth“ 2021. na Filipinima.
- Veoma sam zahvalna što ću predstavljati Srbiju na svetskom takmičenju. O tome sam dugo sanjala, ali nisam znala da će snovi postati stvarnost - rekla je tad 23-godišnja lepotica.

Za manje od dve godine, eto, Petrović je zajedno sa svojom princezom prešao put od Banovog brda, preko Amerike, do kolevke fudbala. A najbolje tek sledi!

Komentari(0)

Loading