BIZARNIJE TEŠKO DA MOŽE Fudbaleri Reala i Flamenga razmenili devojke, ne zna se koja bolje izgleda (FOTO)

14:55 | 04-01-2024

Šoutajm 0

Kako pišu brazilski mediji, njih dvojica su u "ljubavnom kvadratu" sa dvema lepotica, koje su na kraju - praktično "razmenili", koliko god to ružno zvučalo.

Sport
Printscreen/Instagram

 

Navikli smo da fudbaleri iz Brazila imaju lude i zamršene priče poput Hulka koji je ženu prevario sa njenom rođakom, međutim Eder Militao i Leo Pererira su uspeli da nadmaše i njega.

Kako pišu brazilski mediji, njih dvojica su u "ljubavnom kvadratu" sa dvema lepotica, koje su na kraju - praktično "razmenili", koliko god to ružno zvučalo.

O čemu se radi? Eder Militao (Real Madrid) je raskinuo vezu sa Karolinom Limom, i to neposredno pošto je na svet donela njihovu kćerku, a uplovio je u ljubavne vode sa Tainom Kastrom - doskorašnjom devojkom Lea Pereire (Flamengo). Zvuči komplikovano? Pa i jeste, posebno ako se zna da Pereira sa Kastrom ima dvoje dece, a sada je otpočeo ljubavnu vezu sa već pomenutom Karolinom Limom, bivšom Edera Militaa (!?).

I mi smo zbunjeni poput vas, ali i čitava javnost u Brazilu. "Situacija je u najmanju ruku bizarna", pišu tamošnji mediji i dodaju da ne pamte ovakav slučaj, ali kažu da ljubav ne bira... Pogledajte kako izgleda Karolina Lima, nova devojka fudbalera Flamenga, koja ima dete sa zvezdom Real Madrida:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karoline Lima. (@karolinel)

A ovako izgleda Taina Kastro, nova izabranica Edera Militaaa, jednog od najboljih štopera današnjice koji je sezonu završio zbog teške povrede kolena i ako ništa može da se posveti devojci:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading