OPSOVALA, PA SE UPITALA "ŠTA ĆU SADA" Atraktivna Dileta otkrila kako je reagovala kada je saznala da je trudna

19:50 | 06-01-2024

Šoutajm 0

Ona je u avgustu dobila ćerkicu Ariju sa golmanom Njukasla Lorisom Karijusom. Prisetila se tog trenutka kad je saznala da je trudna i opisala kako je reagovala.

Dileta Leota
EPA/RICCARDO DALLE LUCHE

 

Moja prva reakcija kad sam saznala da sam trudna bila je: "Sra*e, šta ću sada da radim?" otkrila je lepa italijanska voditeljka Dileta Leota.

Ona je u avgustu dobila ćerkicu Ariju sa golmanom Njukasla Lorisom Karijusom. Prisetila se tog trenutka kad je saznala da je trudna i opisala kako je reagovala. 

- Pomislila sam - s*anje, šta da radim sada?! Bio je to nerealan trenutak. Razmišljala sam - šta bi sada trebalo da uradim? To traje do šestog meseca trudnoće, posle čega shvatite da se u vama stvara novi život - opisala je Italijanka. 

Zatim je usledio trenutak kada je lepe vesti trebalo da saopšti ocu svog deteta. 

- Uzela sam telefon i pozvala ga na video-poziv. Pogledala sam posle toga test i zaćutala sam. Više ništa nisam govorila. Pitao me je šta se dogodilo, ali nisam imala snage da mu odgovorim, pa sam okrenula telefon i pokazala mu rezultat testa - otkrila je Dileta. 

Vrlo brzo nakon rođenja deteta, voditeljka se vratila poslu. Već šestu godinu za čuvenu medijsku kuću "DAZN" izveštava sa utakmica italijanskih klubova. Sa druge strane, Karijus je i dalje pod ugovorom sa Njukaslom i zbog profesionalnih obaveza u dobroj meri su razdvojeni. Ipak, svaki slobodan trenutak on koristi da vidi Diletu i devojčicu. 

- Neverovatno je, zaljubljeni su jedno u drugo. Loris je veoma drag i Arija se istopi kada je pogleda. Da ne pominjem to da su identični, da imaju isto lice. S obzirom na to da je u Njukaslu, često je u avionu i čim ima slobodan dan, on dolazi, makar i na 24 sata. Nadam se da će tokom zime preći u neki italijanski tim, iako ima još godinu ugovora sa Njukaslom i tamo mu je lepo. Ipak, to je takav posao da su koferi uvek spakovani i shvatila bih bilo kakvu odluku da donese, ali nadam se da će nam biti malo bliži - zaključila je Dileta. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading